fbpx

Tiedotteet

Vampyyrien tanssi myi loppuun

8.2.2012

Seinäjoen kaupunginteatterin Dance of the Vampires on ollut toivotun kaltainen menestys. Musikaalin näytökset on myyty loppuun viimeistä paikkaa myöten. Täti ja minä -näytelmä saa lisäesityksen 13. helmikuuta.

Dance of the Vampires -musikaali saa vielä kaksitoista esityskertaa tämän kevään aikana Seinäjoen kaupunginteatterin Alvar-näyttämöllä.
Viimeinen näytös on lauantai-iltana 24. maaliskuuta. Moni musikaalin fani on ostanut pääsyliput viimeisen esityspäivän molempiin näytöksiin, niin päivälle kuin illallekin.
Ne, jotka vielä eivät ole nähneet esitystä ja janoavat vahvaa musikaalielämystä, joutuvat kyselemään peruutuspaikkoja.
– Jos tuntuu siltä, että aidat alkavat kaatua, katsomme, löytyisikö lisänäytöksille tilaa ja mahdollisuutta, sanoo teatterinjohtaja Vesa Tapio Valo.

Ympäri Suomen ja eri puolilta Eurooppaa katsojia Seinäjoelle vetänyt musikaali on saanut kiittävän vastaanoton. Olli-Matti Oinosen ohjausta on pidetty syvällisempänä ja henkilöhahmoja uskottavampina kuin musikaalin keskieurooppalaisissa versioissa. Vampyyrien tanssi on verevillä roolisuorituksillaan nostanut henkilögalleriasta esiin täysin uusia ihailun kohteita, mm. majatalon emännän Rebeccan.

Valtakunnalliset tekijät Seinäjoella

Täti ja minä -näytelmä saa yleisöllekin avoimesti myynnissä olevan lisäesityksen Elissa-studiossa maanantaina 13. helmikuuta, kun Seinäjoen kaupunginteatterissa järjestetään valtakunnallisen Tekijä-hankkeen kaksipäiväinen seminaari.

Teattereiden kiertuejärjestelmä kehittävä hanke pyrkii löytämään uusia yhteistyömuotoja kiinteiden teattereiden ja vapaan kentän välille. Mukana hankkeessa ovat muun muassa Zodiak Uuden tanssin keskus, Smeds Ensemble ja Baltic Circle -festivaali.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti