fbpx

Tiedotteet

Humisevalla harjulla sataa taas

17.9.2021

Humiseva harju. Jussi Jätinvuori ja Heidi Ajanto.

Humisevan harjun Heathcliff ja Cathy (Jussi Jätinvuori ja Heidi Ajanto) karkaavat nummille saadakseen olla yhdessä. Näytelmä palaa Seinäjoen kaupunginteatterin suurelle näyttämölle syys- ja lokakuuksi.  Kuva: Jukka Kontkanen

Emily Brontën Humiseva harju -tragedia paljastaa ihmisluonnon hyvät ja pahat puolet. Näytelmä palaa syys-lokakuussa Seinäjoen kaupunginteatterin suurelle näyttämölle.

Viime keväänä ensi-iltansa saanut ja tuolloin koronarajoitusten vuoksi 20 hengen yleisöille esitetty Humiseva harju saa kaivattuja lisäesityksiä suurella näyttämöllä tänä syksynä. Uusintaensi-ilta on perjantaina 24. syyskuuta.

Kirjailija Emily Brontën kotiseudulle Yorkshiren syrjäisille nummille sijoittuva romaani Humiseva harju (Wuthering Heights) julkaistiin vuonna 1847. Ajallisesti tarina sijoittuu 1700-luvun loppupuolelle.
– Teoksen karu ja villi luonto vertautuu ihmisluontoon ja paljastaa hyvän ja pahan monet kasvot, väkivaltaisen ja julman maailman. Brontën aikalaiskriitikot kokivat romaanin kuvaavan niin syvää pahuutta, ettei sen katsottu voivan olla naisen kirjoittama, ohjaaja Pauliina Salonius kertoo.

Näytelmä kertoo kahden sieluntoverin, Cathyn ja tämän lapsuudenperheeseen otetun kasvattiveljen, Heathcliffin repivästä suhteesta. Elämän riepottama kaksikko (Heidi Ajanto ja Jussi Jätinvuori) hylkää oman luontonsa ja pettää toisensa.
– Näytelmä on kuvaus erään leikin lopusta, henkisestä ja aineellisesta rappiosta ja kasvamisesta maailmaan, joka ei ole oikeudenmukainen eikä tasavertainen.
Vaikka Cathy ja Heathcliff ovat tarinan päähenkilöitä, näkökulma on Nellyn, Earnshawn’n perheen taloudenhoitajan, jota näyttelee Mari Pöytälaakso.
– Selviytyäkseen ihminen tarvitsee toista ihmistä, rakkautta ja hyväksyntää. Näytelmän ihmislapset ovat jääneet vaille tuota perusturvaa ja yhteenkuuluvuutta, ja sen heijastumista tunne-elämään ei voi välttää.

Tragedian rooleissa nähdään myös Esa Ahonen, Jani Johansson, Mia Vuorela, Heikki Vainionpää, Ville Orttenvuori, Henna Sormunen ja Jukka Puronlahti. Lapsiroolissa vuorottelevat Viljami Käpyaho ja Konsta Niemelä.

Sateisille nummille, Humisevan harjun taloon ja Rastaslaakson kartanoon sijoittuvan lavastuksen on suunnitellut Juho Lindström, puvut Riikka Aurasmaa, valot Hannu Raja-aho, äänet Riku Metsä-Ketelä, kampaukset ja maskeerauksen Johanna Uusitontti, taistelukoreografian Ville Orttenvuori ja tarpeiston Airi Lakso. Seinäjoella nähdään brittiläisen Jo Cliffordin dramatisoima näytelmäversio. Sen on suomentanut Ville Koskivaara.

Lue lisää näytelmästä sekä sen saamia arvioita ja katsojapalautetta täältä.

Ensikertaa Agatha Christien jännäri Seinäjoen kaupunginteatterin lavalle

14.9.2021

Hiirenloukku.

Matemaattinen tarkkuus niin juonen kuin lavastuksenkin yksityiskohdissa määrittää Agatha Christien dekkareita. ”Rikosten kuningattaren” kirjoittama Hiirenloukku saa ensi-iltansa lauantaina 18. syyskuuta Alvar-näyttämöllä.

1950-luvulle sijoittuva Hiirenloukku kertoo kahden päivän tapahtumista englantilaiskartanoon perustetussa täyshoitolassa. Ohjaaja Mikko Korsulaisen mukaan Agatha Christien teoksista ei voi ”pyyhkiä pölyjä”.
– Kaikki on tehtävä ajalle uskollisesti. Psykologinen trilleri vaatii epookin mukaisen, realistisen lavastuksen ja tarpeiston, muuten tarkasti rakennettu tarina ei toimi.
Juoni on draaman sielu ja Christien dekkarit ovat nimenomaan juoninäytelmiä.
– Jännitteinen juoni ja näytelmän tunnelma tulevat suoraan katsojan iholle. Katsojia houkutellaan heittäytymään ja alitajuntaa manipuloidaan valoin ja äänin, Korsulainen paljastaa.

Tarkkuutta edellyttää yhtä lailla näyttelijäntyö. Sitä on menneet viikot hienosäädetty harjoituksissa suurella näyttämöllä.
– Olemme näyttelijöiden kanssa analysoineet, miten paljon kukin henkilöhahmo missäkin vaiheessa tietää ja miten se näkyy. Hiirenloukussa kuten muissakin Christien murhamysteereissä menneisyyttä salaillaan viimeiseen saakka. Henkilöhahmoista paljastuu vähä vähältä koko ajan enemmän.

Yksi asia Korsulaista inspiroi Christien teoksissa erityisesti.
– Murha ja väkivalta tuntuvat toissijaisilta. Keskiössä ovat ihmissuhteiden dynamiikka ja itse arvoituksen ratkaiseminen.
Ensi-iltansa lauantaina 18. syyskuuta saavassa tarinassa on sydämensärkevä puolensa.
– Tieto siitä, että Hiirenloukku perustuu tosielämän rikokseen, tuo ylimääräisiä selkäpiitä kylmääviä väristyksiä, Korsulainen huokaa.

Hiirenloukku on klassikko, jota on esitetty lontoolaisessa teatterissa yhtäjaksoisesti vuodesta 1952 alkaen. Sen vuoksi sitä ei ole lainkaan filmatisoitu – Christien toiveesta – niin pitkään kun näytelmä on teatterin ohjelmistossa. Hiirenloukkua katsomaan saapuvalla yleisöllä on myös yksi velvoite: näytelmän loppuratkaisua ei tule paljastaa kenellekään.

Hiirenloukun rooleissa nähdään Heidi Ajanto, Jani Johansson, Ville Orttenvuori, Mari Pöytälaakso, Jukka Puronlahti, Henna Sormunen, Esa Ahonen ja Jussi Jätinvuori. Lavastuksen ja puvut on suunnitellut Riikka Aurasmaa, äänet Riku Metsä-Ketelä, valot Lauri Virkkala ja kampaukset ja maskeeraukset Johanna Uusitontti.

Valtakunnallinen Taidetestaajat-hanke tuo kahdeksasluokkalaiset katsomaan Hiirenloukku-näytelmää.

Törnävän kesäteatteriin tuodaan musikaalikomedia myös ensi vuonna

25.8.2021

Murhan ja rakkauden käsikirja -juliste

Broadway-musikaali Murhan ja rakkauden käsikirja saa Suomen kantaesityksensä Törnävän kesäteatterissa heinäkuussa 2022. Promokuva: Emilia Boulevard

Seinäjoen kaupunginteatterilla on tähän asti paras kesä takanaan Törnävän kesäteatterissa. Something Rotten! – Jotain mätää! veti katsomoon liki 12 000 katsojaa puolessatoista kuukaudessa.

Broadway-musikaali Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille saa Suomen kantaesityksensä heinäkuussa 2022 Törnävän kesäteatterissa. Esitys jatkaa edelliskesien musikaalikomedialinjalla.
– Musikaali kertoo nuoresta tyhjätaskusta, Monty Navarrosta, joka äitinsä kuoltua saa tietää tämän olleen aristokraattisen D’Ysquith-perheen jäsen. Tieto muuttaa miehen elämän ja hän ryhtyy toimeen saadakseen suvun omaisuuden itselleen. Miehen ainoaksi ongelmaksi nousee kahdeksan edellään olevan perijän poistaminen, he ovat vielä esteenä Highhurstin jaarliksi pääsylle. Luvassa on jälleen brittikomediaa parhaimmillaan, rakkaustarinaa unohtamatta, taiteellinen johtaja Pauliina Salonius kuvailee.

Robert L. Freedmanin kirjoittama ja Steven Lutvakin säveltämä A Gentleman’s Guide to Love and Murder sai kantaesityksensä 2012 Yhdysvalloissa ja Broadway-avauksensa vuotta myöhemmin. Tarina sijoittuu 1900-luvun alun Lontooseen ja perustuu Roy Hornimanin romaaniin, jonka pohjalta 1949 valmistunut musta komedia on listattu 100 parhaimman brittielokuvan listalle. Broadwaylla näytelmä valittiin parhaaksi musikaaliksi 2014 ja se kahmi kymmenen Tony-ehdokkutta.

Musikaalin suomentaa edelliskesien tapaan Mikko Koivusalo. Ohjaaja on Mikko Kouki ja kapellimestari Jussi Vahvaselkä, lavastuksen suunnittelee Jani Uljas ja puvut Elina Vättö. Näyttelijät julkistetaan tuonnempana, liput tulevat myyntiin keväällä 2022.

Something Rotten!
loi uuden ennätyksen

Viime viikonloppuna viimeiset esityksensä saanut Jotain mätää! -musikaalikomedia keräsi kesäkatsomoon 11 700 katsojaa. Musikaali sai ensi-iltansa 10. heinäkuuta.
– Olemme erittäin onnellisia, ja kaiken kaikkiaan tyytyväisiä tähän kesään. Teoksesta tuli upea, säät suosivat ja ihmiset lähtivät innolla teatteriin. Vastaanotto, saamamme palaute ja kävijämäärät ylittivät odotuksemme, toimitusjohtaja Milla Hautala kertoo.
Vielä keväällä katsojatavoitteet olivat maltilliset. Koronatilanne kuitenkin helpottui kesäkuukausina Etelä-Pohjanmaalla.
 – Yhteistyö terveysviranomaisten kanssa sujui hienosti, saimme esittää kaikki esitykset suunnitellusti ja sekä yleisö että henkilökunta ovat pysyneet terveinä, Hautala toteaa kiitollisena.
Jotain mätää! -musikaali keräsi katsojia ympäri Suomea.
– Oman ja naapurimaakunnan lisäksi eniten katsojia tuli Helsingistä ja Tampereelta, myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo Tamminen kertoo. 

Something Rotten. Antti LJ Pääkkönen (vas.), Henrik Hammarberg, Pyry Smolander, Julius Martikainen, Marko Maunuksela ja Christoffer Strandberg.

Törnävän kesäteatterin Something Rotten! -musikaalikomedia oli menestys. Antti LJ Pääkkönen (vas.) nousee Seinäjoella näyttämölle jälleen marraskuussa. Kuvassa myös Henrik Hammarberg, Pyry Smolander, Julius Martikainen, Marko Maunuksela ja Christoffer Strandberg. Kuva: Jukka Kontkanen.

Musikaalin tekijöille päättynyt kesäkausi toi unohtumattoman projektin.
– Vailla pienintäkään epäröintiä voin sanoa että Something Rotten! oli yksi näyttelijäurani parhaimpia tuotantoja. Ensiksikin itse teos – sen tarina, musiikki, huumori ja käännös – on niin herkullinen, että se ruokkii luovuutta ja inspiroi keksimään koko ajan jotain uusia ideoita ja nyansseja. Toiseksi meidän 12-henkinen näyttelijäkaarti oli pullollaan hyvää henkeä, ammattimaisuutta, toisten kunnioitusta ja iloista asennetta, ja pitkin matkaa tuntui kuin jokainen meistä olisi tukenut toisiaan, jotta saadaan tämän hienon musikaalin Suomen ensiesitys kunniakkaasti toteutettua. Eikä sovi unohtaa sitä osaamista ja ammattitaitoa, jota taiteellinen työryhmä ja näyttämötekniikka ylläpitivät läpi koko kesän, kiittää Antti LJ Pääkkönen, joka hurmasi kesäteatteriyleisön kultasydämisen runosielun, Ruune Perän roolissa.
Pääkkönen nähdään pian Seinäjoen kaupunginteatterin näyttämöllä, kun Tämä on ryöstö! -komedia saa marraskuussa ensi-iltansa.
– Pikkuruisen kesäloman jälkeen palaan Seinäjoelle intoa puhkuen ja isken kynnet kiinni elämäni ensimmäiseen farssiin. Siinä on nimittäin komedian lajityyppi, jota olen jo vuositolkulla halunnut päästä kokeilemaan ja oppimaan, ja vihdoinkin saan siihen oivallisen mahdollisuuden.

Tulossa kotimainen kantaesitys: ”On aika tehdä Patruunatehtaasta näytelmä”

13.8.2021

Patruunatehdas-näytelmän ohjaaja Panu Raipia ja käsikirjoittaja Anne Koski-Wood.

Patruunatehdas-näytelmän käsikirjoittaja Anne Koski-Wood ja ohjaaja Panu Raipia työstivät näytelmää heinäkuussa Lapualla. Kuva: Pauliina Salonius

Patruunatehtaan räjähdys huhtikuussa 1976 muutti lukuisten lapualaisten elämän. Se jätti jälkensä myös suomalaisten kollektiiviseen muistiin. Nyt tapahtumista valmistellaan näytelmää Seinäjoen kaupunginteatteriin, jossa se kantaesitetään syyskuussa 2022.

Seinäjoen kaupunginteatterin tuleva taiteellinen johtaja Pauliina Salonius ei ollut uskoa silmiään luettuaan saamansa sähköpostiviestin myöhään illalla tammikuussa 2020. Lontoossa asuva pohjalaislähtöinen käsikirjoittaja Anne Koski-Wood ehdotti teatterille uutta näytelmää, jonka aiheena olisi Lapuan patruunatehdas.
Aiemmin samaisena päivänä Salonius oli ollut Lapualla katsastamassa pohjalaistaloa mahdolliseksi tulevaksi kodiksi perheelleen ja päätynyt vierailemaan patruunatehtaan museossa.
– Tuhon mittakaava järkytti ja ihmisten tarinat koskettivat. Hämmästyin, ettei koko kansaa vavisuttaneesta tragediasta oltu koskaan tehty näytelmää, Salonius muistelee.
Ja sitten, samana iltana Koski-Wood kirjoitti viestissään: ”…on aika tehdä Patruunasta näytelmä.” Sillä hetkellä Salonius tiesi, mikä tulisi olemaan hänen johtajakautensa ensimmäisiä avauksia.

Teatterin tehtävä
kuvata omaakin seutua

Patruunatehtaalla tapahtunut räjähdys on Suomen rauhanajan kohtalokkaimpia onnettomuuksia. 40 ihmistä sai surmansa ja useita kymmeniä loukkaantui. Lapuan patruunatehdas on ollut merkittävä työllistäjä Etelä-Pohjanmaalla ja sen tapahtumat ovat vaikuttaneet koko seudun identiteettiin.
Samalla, kun kuvaa tragediaa, uusi näytelmä henkii pohjalaisittain uskoa elämään ja puhuttelee nykyihmistä: vasta ymmärtämällä oman tarinansa ihminen voi löytää oman paikkansa historiassa. 
– Teatterin tärkeä tehtävä on kuvata myös oman alueen ihmisiä, elämää ja kulttuuria sekä kertoa paikallisista historiallisista tapahtumista, etteivät ne unohtuisi, Salonius muistuttaa.

Teatterin keinoin
ymmärrystä ja lohtua

Patruunatehdas-näytelmää on työstetty puolitoista vuotta ja se valmistuu tämän syksyn aikana. Näytelmä käsittelee kohtalokkaita tapahtumia ennen räjähdystä ja sen jälkeen, vuodesta 1973 aina nykyhetkeen saakka.
Kirjoittaessaan Koski-Wood on tutustunut saatavilla olleeseen aineistoon laajalti, muun muassa tutkijalautakunnan tapaturmaraporttiin vuodelta 1978, valtakunnallisiin ja alueellisiin lehtiartikkeleihin sekä haastatellut eri henkilöitä.  
– Käsikirjoitus perustuu tosiasioihin. Tarinan hahmot sen sijaan ovat fiktiivisiä. He ovat läpileikkaus tragedian läpikäyneistä ihmisistä, Koski-Wood kertoo.
Näytelmän ohjaa Panu Raipia. Tekijäkaarti uskoo ajan olevan valmis aiheen käsittelylle, tapahtumista tulee ensi-illan koittaessa kuluneeksi yli 46 vuotta.
– Teatteri voi omine keinoineen tuoda ymmärrystä, lohtua ja samalla auttaa näkemään asioiden eri puolia, Salonius sanoo.

Patruunatehdas-näytelmän liput tulevat myyntiin keväällä 2022.

Näytelmästä muualla, lue:

Lapuan patruunatehtaan räjähdyksestä tehdään suurnäytelmä – Takana uskomattomien sattumusten ketju ja puikossa kaksi yllätysnimeä Ilkka-Pohjalainen 13.8.2021 (tilaajille)

Lapuan patruunatehtaan tuhoisasta räjähdyksestä tehdään näytelmä – käsikirjoitus sai alkunsa yllättävästä yhteensattumasta Yle uutiset 13.8.2021

Paukun räjähdyksestä näytelmä Seinäjoen kaupunginteatteriin Lapuan Sanomat 13.8.2021 (printissä 2.9.2021)

 

 

Teatterisyksy tarjoaa katsojille samastumispintaa, tunteikkuutta ja hiukset nostattavaa jännitystä

5.8.2021

Teatterisyksy Seinäjoella käynnistyy toiveikkain odotuksin. Uusien esitysten harjoittelun ohessa teatterissa panostetaan katsojien terveysturvalliseen teatterivierailuun ja seurataan tarkasti viranomaisten koronaohjeistuksia.

Seinäjoen kaupunginteatterissa odotetaan innolla tulevaa kautta yhdessä yleisön kanssa. Luvassa on monipuolinen syksy, joka pitää sisällään ajankohtaisia ilmiöitä, klassikkoteoksia sekä jotain uutta ja ennen kokematonta teatterinäyttämöllä.
– Teatteriesitystä ei ole olemassa, jos sillä ei ole yleisöään. Uutta kautta on valmisteltu huolella, jotta yleisöllä on mahdollisuus tulla teatteriin terveysturvallisesti. Turvallisuusasiat meillä on huomioitu koronaepidemian alusta asti vastuullisesti ja tiloihin on tehty merkittäviä toimenpiteitä yleisön ja henkilökunnan turvaamiseksi, taiteellinen johtaja Pauliina Salonius lupaa.
Teatterissa iloitaan tähän asti onnistuneesta kesäteatterikaudesta Törnävän kesäteatterissa, jossa esitetään 21. elokuuta asti Suomen kantaesityksenä Broadway-musikaalia Something Rotten! – Jotain mätää!
– Olemme olleet kiitollisia kohtaamisista yleisön kanssa ja kesä on tuonut toivoa paremmista ajoista myös sisäkatsomoissa.

Agatha Christien
klassikko Alvarilla

Jo lauantaina 4. syyskuuta yleisöä kutsutaan teatterin syyskauden avajaisiin. Luvassa on teosesittelyjä, lipputarjouksia sekä lämpiöön rakennettu näyttely. Hiirenloukun ja Hyvinvointivalheen avoimiin harjoituksiin tulee etukäteen lunastaa maksuton lippu.

Itse näytöskauden avaa uusi kotimainen näytelmä Hyvinvointivalhe. Natalil Lintalan kirjoittama ja ohjaama esitys kertoo viisikymppisestä Saijasta, jonka maailma romahtaa alkoholistimiehen raitistuessa ja lasten itsenäistyessä. Näytelmä pureutuu tilanteeseen, jossa ihminen elää elämäänsä jonkun ulkopuolisen ihmisen tai ilmiön kautta – eikä unohda mustaa huumoria sitä käsitellessään.
Saijan roolin näyttelee Mia Vuorela. Näytelmä lähtee myös kiertueelle ja on ostettavissa vaikkapa omalle työpaikalle. Hyvinvointivalheen ensi-ilta on 10. syyskuuta Elissa-studiossa. Näytelmään pääsee tutustumaan jo keskiviikkona 18.8., jolloin sitä esitellään Verstas-näyttämöllä. Keskustelutilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hyvinvointivalhe. Mia Vuorela.

Mia Vuorela näyttelee täydellistä Saijaa uudessa Hyvinvointivalhe-näytelmässä syksyllä 2021. Kuva: Jukka Kontkanen

Klassikkojännäri Hiirenloukku tuo ensimmäistä kertaa koskaan Agatha Christietä Seinäjoen kaupunginteatterin näyttämölle. Murhamysteeri sijoittuu 1950-luvun englantilaiseen maaseutukartanoon, jonne kerääntyy salaperäisen oloisia vieraita. Christielle ominaiseen tapaan karmean kihelmöiväksi tiivistyvä tunnelma pitelee katsojaa otteessaan yllättävään loppuun saakka.
Hiirenloukun voi nähdä vain teatterissa. Christie itse toivoi, ettei tarinaa filmatisoida niin kauan kuin sitä esitetään näyttämöillä. Seinäjoella jännärin näkevät myös alueen kahdeksasluokkalaiset valtakunnallisen Taidetestaajat-hankkeen myötä.
Rooleissa nähdään Heidi AjantoJani JohanssonVille OrttenvuoriMari PöytälaaksoJukka PuronlahtiHenna SormunenEsa Ahonen ja Jussi Jätinvuori. Näytelmän ohjaa Mikko Korsulainen. Näytelmän ensi-ilta on 18. syyskuuta suurella näyttämöllä.

Hiirenloukku.

Hiirenloukku on hyytävän jännittävä Agatha Christien klassikko. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Tämä on ryöstö! -pankkiryöstökomedia uhmaa fysiikan lakeja suurella näyttämöllä 13. marraskuusta alkaen.
– Kyseessä on täysin ainutlaatuinen esitys, joka on höystetty mykkäfilmien ja piirrosanimaatioiden slapstick-komiikalla ja toimintaelokuvista tutuilla takaa-ajokohtauksilla, komedian ohjaava Salonius kertoo.
Vuoden 1958 Seinäjoelle sijoittuvassa musiikintäyteisessä komediassa leikitellään perspektiiviharhalla ja yleisö katsoo näytelmää jopa lintuperspektiivistä. Huikeissa rooleissa näyttelevät Jussi JätinvuoriHenna SormunenVille OrttenvuoriEsa AhonenJani JohanssonHeikki VainionpääMari PöytälaaksoMia VuorelaHeidi Ajanto ja Liisu Aurasmaa sekä vierailevat näyttelijät Tom Petäjä ja Antti LJ Pääkkönen

Tämä on ryöstö!

Tämä on ryöstö! on svengaava ja vauhdikas pankkiryöstökomedia, jossa näyttelevät mm. Henna Sormunen, Ville Orttenvuori ja Jussi Jätinvuori. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Emily Brontën klassikkotragedia Humiseva harju saa jatkoa keväältä 2021 suurella näyttämöllä, jossa sitä esitetään syys- ja lokakuussa. 

Humiseva harju. Mari Pöytälaakso.

Humiseva harju -tragediassa räiskyvät tunteet. Mari Pöytälaakso näyttelee Nellyn roolin. Kuva: Jukka Kontkanen

Seinäjoen kaupunginteatterin ja kaupunginorkesterin Aalloilla-yhteiskonsertti 6. marraskuuta on osa Aalto Aesthetics -tapahtumaa. Lisäksi marraskuun lopussa juhlitaan jo perinteeksi muodostunutta teatterin puurojuhlaa jouluisella ohjelmalla.
Syksyn vierailuesityksinä nähdään suurella näyttämöllä 20.10. Anssi Kelan konsertti, 23.10. Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -komedia, 16. – 17.11. Saikkua, kiitos! -komedian kolmas osa sekä 25.11. ShoWhat – On the Road Again -dragshow.

Kesä jatkuu vielä
Törnävänsaaressa

Törnävän kesäteatterin ylistetyn Something Rotten! – Jotain mätää! -musikaalikomedian esityksiin on vielä saatavilla lippuja Seinäjoen kaupunginteatterin lippumyymälästä Alvar Aallon kadulta sekä verkkokaupasta. Lippumyymälä palvelee tunnin ajan ennen esitysten alkua Törnävän kesäteatterin kahvilan yhteydessä.
Törnävän kesässä on tutusti tarjolla myös Stand Up:ia kun Komediafestivaali On the Road saapuu Seinäjoelle torstaina 19.8. Näyttämölle nousevat tuolloin koomikot Heli Sutela, Ilari Johansson, Mika Eirtovaara ja Niko Kivelä.

Something Rotten.

Upea ja huippuhauska Something Rotten! – Jotain mätää! -musikaalikomedia jatkaa Törnävän kesäteatterissa la 21. elokuuta saakka. Kuva: Jukka Kontkanen

 

Tuoreimmat otsikot

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
La 18.09.18:00AlvarHiirenloukkuTilaa »
Pe 24.09.12:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
Pe 24.09.19:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
La 25.09.13:00AlvarHiirenloukkuTilaa »
La 25.09.18:00AlvarHiirenloukkuTilaa »
La 25.09.18:15Elissa, StudionäyttämöHyvinvointivalheTilaa »
Pe 01.10.19:00AlvarHiirenloukkuTilaa »
Pe 01.10.19:15Elissa, StudionäyttämöHyvinvointivalheTilaa »
La 02.10.13:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
La 02.10.18:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
Pe 08.10.19:00AlvarHiirenloukkuTilaa »
Pe 08.10.19:15Elissa, StudionäyttämöHyvinvointivalheTilaa »
La 09.10.13:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
La 09.10.18:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
Pe 15.10.19:00AlvarHumiseva harjuTilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet