fbpx

Tiedotteet

Poikkeuskevät haalensi hyvässä vauhdissa olleen näytäntövuoden – katse on tulevassa

5.5.2020

Korona vei katsojilta mahdollisuuden päästä Seinäjoen kaupunginteatteriin katsomaan esityksiä. Samalla se romautti teatterin odotukset kevään ja kesän suhteen.

Teattereiden kevätkausi päättyi ennen aikojaan koronan leviämisen ehkäisemiseksi tehtyjen rajoitusten vuoksi.

Seinäjoen kaupunginteatterin omissa ja vierailuesityksissä oli syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana 30 731 katsojaa. Muutos edelliskauden katsojatilastoon on peräti -40 prosenttia. Kaikkiaan teatterin tilaisuuksiin osallistui yhteensä 37 496 henkilöä.
– Pelkästään kevätkauden peruttuihin esityksiin oli lipun jo ostanut tai varannut noin 10 000 katsojaa. Valtaosa heistä on vaihtanut lippujaan tuleviin näytöksiin tai lahjakortteihin, kertoo toimitusjohtaja Markko Heinonen.

Syyskaudella 2019 ensi-iltaan tulleet Näytelmä joka menee pieleen ja Syyssonaatti ehtivät saada suunnitellut viimeiset näytöksensä maaliskuun alkupuolella. Komedian näki reilut 10 000 katsojaa ja studionäyttämöllä esitetyn draaman 2 400 katsojaa.

Tammikuussa 2020 ensi-iltansa saaneen Komisario Palmun erehdys -näytelmän esityksistä jäi toteutumatta yli puolet. Palmun ehti nähdä 3 614 katsojaa. Peppi Pitkätossun ennakkoesityksessä ja ensi-illassa oli 554 katsojaa. Peppi palaa suurelle näyttämölle kevätkaudella 2021.

Näytäntövuoden syyskuussa 2019 käynnistänyt, keskustelua herättänyt ja katsomot täyttänyt Lapualaisooppera keräsi 3 759 katsojaa vanhaan teatteriin. Heinäkuussa 2019 ensi-iltansa saaneen Spamalot-musikaalin elokuun näytöksissä oli yli 5 700 katsojaa.

Syyskaudella teatterissa esitettiin lisäksi Lisää saikkua, kiitos!, Miloff-tanssiopiston joulunäytökset, Suuri stand up -ilta, Samuli Putron konsertti, Uuden Kipparikvartetin konsertti sekä Maria Peren ja Kaj Chydeniuksen konsertti.

Törnävän kesäteatteriin tekeillä olleen Tangopojat-musiikkinäytelmän tuotanto keskeytettiin. Kevätkauden 2020 vierailuesitykset siirrettiin syyskaudelle.

Uutta kohti

Teatterissa valmistellaan ja harjoitellaan parhaillaan syyskaudella ensi-iltaan tulevaa Evita-musikaalia. Myös Pelkkänä korvana -komedian ja Rouva C. -näytelmän tuotannot ovat käynnistyneet ja ensimmäiset harjoituksetkin pidetty.
– Seuraamme, miten korona-tilanne kehittyy ja toimimme viranomaisten määräysten mukaan. Uskomme ihmisten kaipaavan virikkeitä, kun rajoituksia puretaan. Esimerkiksi musikaaliin myynnissä oleva joustolippu on saanut asiakkailtamme kiitosta.

Evita. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard.

Evita-musikaali on Seinäjoen kaupunginteatterin ohjelmistossa syksystä 2020 kevääseen 2021. Nimiroolissa nähdään Helena Rängman. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Pelkkänä korvana. Jukka Puronlahti (vas.) ja Jani Johansson.

Pelkkänä korvana eli Ulkomaalainen on karmean hauska komedia, joka saa ensi-iltansa suurella näyttämöllä 7. marraskuuta. Rooleissa mm. Jukka Puronlahti (vas.) ja Jani Johansson. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Seinäjoen kaupunginteatterin Rouva C. on näyttelijä Heidi Ajanto. Kuva: Jukka Kontkanen

Rouva C. saa ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterissa 19. marraskuuta. Minna Canthia näyttelee Heidi Ajanto. Kuva: Jukka Kontkanen

Peppi Pitkätossu. Eeva Markkinen ja Henna Sormunen.

Peppi Pitkätossu palaa Seinäjoen kaupunginteatterin suurelle näyttämölle keväällä 2021. Kuvassa Henna Sormunen (oik.) ja Eeva Markkinen. Kuva: Jukka Kontkanen, Seinäjoen kaupunginteatteri

Näytelmä joka menee pieleen. Jani Johansson (vas.), Heikki Vainionpää, Mia Vuorela, Pihla Pohjolainen ja Pekka Hänninen.

Näytelmä joka menee pieleen -komedia nauratti yli 10 000:ntä katsojaa Seinäjoen kaupunginteatterissa. Kuva: Jukka Kontkanen, Seinäjoen kaupunginteatteri

Syyssonaatti. Mari Pöytälaakso, taustalla Sari Jokelin ja Esa Ahonen.

Syyssonaatissa nähtiin Sari Jokelin (vas.), Mari Pöytälaakso ja Esa Ahonen sekä Henna Sormunen. Kuva: Jukka Kontkanen

Lapualaisooppera. Henna Sormunen, Esa Ahonen ja Heikki Vainionpää.

Lapualaisoopperan näytökset täyttivät syksyllä 2019 Vanhan teatterin katsomon. Kuvassa Henna Sormunen, Esa Ahonen ja Heikki Vainionpää. Kuva: Jukka Kontkanen

Evita-musikaalin Marko Maunuksela: Meidän kaikkien rinnalla pitäisi kulkea oma Che

25.4.2020

Evita. Marko Maunuksela on Che. Kuva: Anna Valtari
Marko Maunuksela sovitti laulutreenin päätteeksi teatterin puvustossa rekillisen verran Leena Rintalan suunnittelemia, tekeillä olevia rooliasuja. Kuva: anna valtari

Marko Maunuksela juhlii laulajauransa kymppisynttäreitä Seinäjoen kaupunginteatterin Evita-musikaalissa. Maunuksela on Che, Helena Rängmanin esittämän Evitan omatunto ja vastavoima. Tuomas Parkkisen ohjaama musikaali saa ensi-iltansa syyskuussa 2020.

Tähän on päästävä mukaan, ajatteli laulaja Marko Maunuksela kuultuaan Evitan tulevan Seinäjoen kaupunginteatteriin syksyllä 2020.
– Tämä on juuri sitä, mitä urani 10. juhlavuodelta halusinkin: tehdä teatteria suurella tunteella! Seinäjoen kaupunginteatterilla on iso paikka sydämessäni. Sen kautta olen lavoille ponnistanut aikoinaan ja onhan se minun kotiteatterinikin, sanoo vuonna 2010 tangokuninkaaksi kruunattu, nykyisin Seinäjoella asuva Maunuksela.

Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen Evita-musikaali kertoo argentiinalaisesta Eva Duarte de Perónista, joka kuoli vain 33-vuotiaana 1952. Köyhistä oloista lähtöisin ollutta Evaa pidettiin pyrkyrinä, ja pitkälle hän pääsikin: kansankuningattareksi ja Argentiinan presidentin Juan Perónin ikoniseksi puolisoksi, kuolemattomaksi Evitaksi.

Joskus saamme kihelmöidä hyvästä tunteesta,
joskus palaute satuttaa lujasti ja laittaa meidät miettimään.

Evita on Maunukselan mukaan yksi suurista klassikoista.
– Odotan jo sitä hetkeä kun iso orkesteri täräyttää teoksen käyntiin ja koko Seinäjoen kaupunginteatterin uudistettu Alvar-sali vavahtelee Webberin upean musiikin napatessa katsojan otteeseensa.

Hän uskoo tarinan olevan monille tuttu.
– Onhan siitä menetysleffakin tehty, mutta kyllä varmasti pystymme Evitan mystisyyden verhoa raottamaan uudellakin tavalla ja tuomaan palan historiaa tähän päivään.

Totuus kirpaisee

Helena Rängmanin esittämän Evitan ympärillä musikaalissa on lukuisa määrä oikeasti eläneisiin henkilöihin perustuvia hahmoja. Toisin kuin Che. Hän on musikaalin kertoja ja kommentoija; missä-vaan-kohtauksessa näkyvä hahmo, joka voi ottaa erilaisia rooleja.

Ohjaaja Tuomas Parkkinen näkee Che:n hahmossa jokamiehen.
– Ennen kaikkea Che on Evitan omatunto ja vastavoima. Peili, jonka kautta myös katsojat tarkastelevat ristiriitaista päähenkilöä, sanoo Parkkinen.

Maunuksela pitää Che:n roolia monipuolisena herkkupalana.
– Saan laulaa laajalla skaalalla, tunnelmoiden ja täysillä tykittäen. Meidän kaikkien rinnalla pitäisi kulkea oma Che, joka laukoisi meille suoria totuuksia ja kyseenalaistaisi tekemisiämme.  Joskus saisimme kihelmöidä ja hekumoida hyvästä tunteesta, joskus tuo palaute satuttaisi lujasti ja pistäisi meidät miettimään. Sellaistahan se totuuden kuuleminen usein on.

Paluu Alvar-näyttämölle

Musikaalin lauluharjoitukset kapellimestari Timo Ristilän johdolla käynnistyivät Seinäjoella pääsiäisen jälkeen – turvasuositukset huomioiden. Maunukselalla oli Che:n melodiat jo opeteltuina.
– No joo, olen sellainen, että haluan ottaa asiat haltuun. Minulla on rennompi olo, kun osaan sooloni valmiiksi ulkoa. Mutta, kyllä tässä musiikissa silti harjoiteltavaa riittää. Ja koreografi Jukka Haapalaisen tanssitreenejä hieman jännitän, tunnustaa Maunuksela.

Hän on aiemmin näytellyt ja laulanut Seinäjoen kaupunginteatterissa mm. 100 kesää 1000 yötä -musiikkinäytelmässä, Titanic-musikaalissa sekä Kultainen 60-luku ja Villi 50-luku -musiikkiesityksissä.
– On upeaa palata taas pienen tauon jälkeen tutun teatterin lavalle. Nyt vielä täysin uudistetulle ja remontoidulle isolle näyttämölle. Se antaa teknisestikin erittäin hyvät lähtökohdat tällaiselle suurmusikaalille.

Mahtipontinen musikaali
tämän päivän katsojalle

Evita-musikaalin Juan Perón on Esa Ahonen, Heikki Vainionpää on tangolaulaja Magaldi. Rakastajattaren roolin laulaa Petra Pääkkönen, joka esitti Sofiaa suomenkielisessä Mamma Mia -musikaalissa vuonna 2018. Muissa rooleissa nähdään Mia VuorelaMari Pöytälaakso, Heidi Ajanto, Henna Sormunen, Jani Johansson, Jussi Jätinvuori, Ville Orttenvuori, Vendela Nylund, Ingrid Gräsbeck, Julius Martikainen, Jari Jaakonaho, Elina Haikka ja Ella Snellman. Yhteensä näyttämöllä on kolmattakymmentä esiintyjää sekä kahdeksanhenkinen orkesteri. 

Lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto, puvut Leena Rintala, äänet Sakari Kiiski, valot Hannu Raja-aho ja naamioinnin Johanna Uusitontti. Seinäjoella nähtävän Evitan tarkistettu suomennos on Mikko Koivusalon.
– Lähdemme työryhmäni kanssa tekemään Evitaa suuntaan, jonka haluamme vaikuttavan tämän päivän katsojaan: herättävän ajatuksia ja suuria tunteita, lupaa Parkkinen. 

Evita saa ensi-iltansa 19.9.2020 Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Musikaali on ohjelmistossa kevääseen 2021 saakka.

Evita sai kantaesityksensä Lontoossa 1978. Broadwaylla se tuli ensi-iltaan seuraavana vuonna.

Lue lisää Evita-musikaalista täältä!

Kolmen kopla käynnisti komeasti Evita-musikaalin treenikauden tällä viikolla

16.4.2020

Evita. Harjoituksissa Timo Ristilä (vas.), Helena Rängman ja Marko Maunuksela.
Kapellimestari Timo Ristilä käynnisti Evita-musikaalin harjoitukset pääsiäisen jälkeen Seinäjoen kaupunginteatterissa. Evitan roolin laulaa ja tanssii Helena Rängman ja Che:n roolin Marko Maunuksela.

Andrew Lloyd Webberin kaunis musiikki raikaa Seinäjoen kaupunginteatterissa vaikka paikalla Evita-musikaalin harjoituksissa onkin aluksi vain kolme henkilöä. Evita avaa teatterin syyskauden ja valmistelut etenevät aikataulutetusti.

Kyllähän tämä vähän erilainen harjoitusperiodin alku on, myöntää kapellimestari Timo Ristilä pianon ääressä.
– Mutta hyvä! Olemme kolmisin edenneet vauhdikkaasti eteenpäin, kehuu Ristilä Evitaa esittävää Helena Rängmania ja Che:n roolin tekevää Marko Maunukselaa.

Paikalla pääsiäisen jälkeen ovat aluksi tosiaan olleet vain kapellimestari ja kaksi solistia. Loppuviikosta joukkoon lauluharjoituksiin liittyy muuta ensemblea. Sitä varten teatterin ylälämpiöön on aseteltu kaikille paikat riittävän etäälle toisistaan.

Poikkeusaikoja eletään.
– Siksi olikin ihana päästä jo tekemään töitä, iloitsevat niin Rängman kuin Maunukselakin.

Musikaaliharjoituksen alkuun valmistautuminen on ollut nyt erilaista.
– Kotona opiskelevasta etäkoululaisestakin johtuen nuotteihin tutustuminen musiikkia huudattamalla on jäänyt vähemmälle kuin tavallisesti. Laulu- ja tanssikuntoani olen pitänyt yllä koko ajan. Odotan intohimoisesti koreografi Jukka Haapalaisen tanssitreenien alkua, että pääsen potkaisemaan korkealle ja kovaa, jee!, hihkaisee Rängman.
– Tää osuus mua näissä aina eniten jännittää, mutta olen minäkin valmis kohtaamaan hänet, sen lapualaasen, lohkaisee puolestaan Maunuksela lapualaislähtöiseen Haapalaiseen viitaten. 

Kaksi hikaria

Nyt on kuitenkin laulun aika. Evitan säveltäneen Andrew Lloyd Webberin musiikkia kaikki pitävät kauniina – ja haastavana. Haasteita he rakastavat!
– Vaikea ei kuulu sanavarastooni. Asiat ovat joko tuttuja tai tuntemattomia. Ja uusi haastavakin materiaali muuttuu harjoitusaikana tutuksi, kuvailee Rängman työasennettaan ja paljastaa jo ristineensä Maunukselan hikariksi.
– No joo, olen sellainen, että haluan ottaa asiat haltuun. Minulla on rennompi olo, kun osaan sooloni valmiiksi ulkoa, vastaa Maunuksela.

Työilmapiiri kolmikon kesken on hyväntuulisen lämmin.
– Hyvä joukkuehenki on tärkeä ja tiedämme, että muut musikaalin esiintyjät odottavat jo hekin innokkaana harjoituksiin pääsyä. Sekin innostaa valtavasti, kun tietää, että meitä varten puvustossa ommellaan upeita pukuja ja lavastamossa rakennetaan Evitan näyttäviä lavasteita. On mahtavaa olla tässä mukana!

Evita saa ensi-iltansa 19. syyskuuta suurella näyttämöllä. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen. Koreografi on Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto, puvut Leena Rintala ja naamioinnin Johanna Uusitontti. Äänisuunnittelija on Sakari Kiiski, valot suunnittelee Hannu Raja-aho. Tim Ricen libreton on suomentanut Mikko Koivusalo.

Rakastajattaren roolissa nähdään Petra Pääkkönen, Esa Ahonen on Juan Perón ja Heikki Vainionpää tangolaulaja Magaldi. Muissa rooleissa Mia Vuorela, Mari Pöytälaakso, Heidi Ajanto, Henna Sormunen, Jani Johansson, Jussi Jätinvuori, Ville Orttenvuori, Vendela Nylund, Ingrid Gräsbeck, Julius Martikainen, Jari Jaakonaho, Elina Haikka ja Ella Snellman.

Lue lisää Evita-musikaalista täältä.

Evita. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard.

Helena Rängman on Seinäjoen kaupunginteatterin Evita. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard.

Komedia siitä, kun tyhjänpäiväinenkin keskustelu pelottaa

1.4.2020

Pelkkänä korvana. Jukka Puronlahti (vas.) ja Jani Johansson.

Jani Johansson (oik.) näyttelee miestä, joka ei taivu small talkiin. Jukka Puronlahden esittämä kaveri keksii pulmaan suorasukaisen ratkaisun, jolla on hysteerisen hauskat seuraukset. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Boulevard

Pelkkänä korvana eli Ulkomaalainen on näytelmä miehestä, joka ei millään jaksaisi “praatata”. Hän päätyy olemaan puhumatta ja mihin se johtaakaan! Karmean hauska komedia leikkaa tähän päivään ja koskettaa meistä jokaista. Ensi-ilta Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä marraskuussa 2020.

“Miltähän se tuntuis, jos osais vaikka kertoa jonkun hauskan jutun? Jos pystyis herättämään toisissa naurua. Minkälaista se olis?”, miettii näytelmän päähenkilö, tiedelehden oikolukijana työskentelevä Charlie, joka vaimonsa mielestä on järkyttävän tylsä mies.

Tämä avio-ongelmissa painiskeleva juro britti suostuu kaverinsa houkuttelemana lähtemään hermolomalle syrjäiseen majataloon Amerikan syvään etelään. Mutta koska ajatuskin rennosta rupattelusta ventovieraiden kanssa saa Charlien pakokauhun valtaan, keksii ystävä loistoidean: Hän väittää majatalon emännälle, että Charlie on ulkomaalainen, joka ei ymmärrä näiden puheesta hölkäsen pöläystä. Pian ollaankin tilanteessa, jossa yhden pysyessä vaiti, muut kyllä paljastavat itsensä puhumalla. Tuloksena on paitsi sekaannusten soppa myös dynamiittien räjähtely.

Yhdysvaltalaisen Larry Shuen kirjoittama komedia vuodelta 1983 ammentaa erilaisuudesta ja ennakkoluuloista. Teemojensa myötä se on edelleen ajankohtainen ja Teemu Kaskisen vastikään uusima suomennos tuo tarinan tähän aikaan.

Sujuvaa siansaksaa
ja murresoppaa

Muun muassa sujuvaa siansaksaa pääsee Charlien roolissa tulkitsemaan näyttelijä Jani Johansson. Hänen roisia kaveriaan, Froggya, näyttelee Jukka Puronlahti.

Leveä etelävaltioiden murre on käännetty useiden eri suomalaismurteiden sekoitukseksi. Sillä haastavat muiden roolien näyttelijät Mia Vuorela, Ville Orttenvuori, Heikki Vainionpää ja Jussi Jätinvuori.

Näytelmän ohjaa Pekka Laasonen. Lavastuksen suunnittelee Oskari Löytönen ja puvut Tiina Valkama. Valot suunnittelee Hannu Raja-aho ja äänet Sami Lust. Kampaus- ja maskeeraussuunnittelija on Johanna Uusitontti.

Pelkkänä korvana eli Ulkomaalainen saa ensi-iltansa 7. marraskuuta 2020 Alvar-näyttämöllä. Liput tulevat myyntiin tänään 1. huhtikuuta.

Maailman teatteripäivän julistus 2020

27.3.2020

Maailman teatteripäivän julistuksen on tänä vuonna kirjoittanut pakistanilainen Shahid Nadeem. 

Teatteri pyhäkkönä

Suufi-runoilija Bulleh Shah’sta kertovan esityksen jälkeen vanha mies ja nuori poika lähestyivät suurta suufia esittänyttä Adžoká-teatterin näyttelijää. ”Lapsenlapseni on sairas, voisitko siunata hänet?” Näyttelijä hämmästyi ja sanoi: ”Minä en ole Bulleh Shah. Olen vain näyttelijä, joka esittää häntä.” Vanhus sanoi: ”Poikani, sinä et ole näyttelijä. Sinä olet jälleensyntynyt Bulleh Shah, hänen avattarinsa.”  Äkkiä olimme täysin uuden teatterikäsityksen äärellä: näyttelijästä on tullut roolihahmonsa reinkarnaatio.  

Tutustumalla eri kulttuureista löytyviin tarinoihin – kuten Bulleh Shah – voimme rakentaa siltoja meidän teatterintekijöiden ja teatteriin tottumattomien mutta innokkaiden katsojien välille. Kun näyttelemme, uppoudumme toisinaan omaan teatterifilosofiaamme, rooliimme yhteiskunnallisten muutosten airueina ja sivuutamme suuren joukon ihmisiä. Kiinnittyessämme nykyhetken haasteisiin suljemme itseltämme pois mahdollisuudet syvästi liikuttavaan, henkiseen kokemukseen, jonka teatteri voi antaa.

Maailmassa, jossa kiihko, viha ja väkivalta ovat kasvussa ja planeettamme hukkumassa ilmastokatastrofiin, meidän on koottava uudelleen henkinen vahvuutemme. Meidän on taisteltava apatiaa, voimattomuutta, pessimismiä, ahneutta ja piittaamattomuutta vastaan, maailmamme ja planeettamme puolesta. Teatterilla on tehtävä, jalo tehtävä ihmiskunnan innostajana ja liikkeelle panevana voimana estää meitä vajoamasta kohti pohjatonta kuilua.    

Teatteri voi kohottaa näyttämön, esitystilan joksikin pyhäksi. Etelä-Aasiassa taiteilijat koskettavat kunnioittaen näyttämön pintaa ennen kuin astuvat sille. Tämä perinne on ajalta, jolloin henkinen ja kulttuurinen olivat toisiinsa kietoutuneita. On aika saattaa taiteilija ja yleisö, menneisyys ja tulevaisuus jälleen symbioottiseen yhteyteen. Teatterin tekeminen voi olla pyhä teko ja näyttelijöistä voi todellakin tulla roolihahmojensa avattaria. Teatteri voi tulla pyhäköksi ja pyhäkkö esitystilaksi.

(Suomennos: TINFO)

Shahid Nadeem (s. 1947) on pakistanilainen näytelmäkirjailija ja Adžoká-teatterin johtaja. Adžokán ohjelmisto on yhteiskunnallista ja teatteri yhdistää perinteistä muotoa nykyaikaiseen ajatteluun ja keinoihin. Nadeemin laajasta, yli 50 näytelmän tuotannosta on esitetty teoksia erityisesti Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa, mutta myös Pohjoismaissa.

***

Suufilaisuus on islamin mystinen suuntaus, jossa korostetaan suoran, henkilökohtaisen jumalasuhteen saavuttamista ja Jumalan henkisen totuuden tavoittamista jumalalliseen rakkauteen perustuvien harjoitusten kautta. Syntyi Lähi-idässä 700-luvulla. Suufilaisuus on muista islamilaisista perinteistä poiketen korostetun esoteerinen perinne. Yleisin vertauskuva puhuu suufilaisuudesta tienä tai matkana. Käsitettä suufilaisuus käytetään hyvin monenlaisista näkemyksistä ja käytännöistä. Suufilaisuuden piirissä on syntynyt laaja kirjallinen ja muu kulttuurinen perintö, joka sisältää muun muassa runoutta ja qawwali-musiikkia. (Wikipedia)

Bulleh Shah (1681-1757): Vaikutusvaltainen punjabi-suufi-runoilija, joka kirjoitti monimutkaisista filosofisista aiheista yksinkertaisella kielellä. Oli vahva uskonnollisen ortodoksisuuden ja hallitsevan eliitin kriitikko. Suosittu mm. kansanlaulajien keskuudessa. Ihailtu yli uskonnollisten jakolinjojen.

Lue Hanna Helavuoren tekemä haastattelu! Shahid Nadeem: Teatteri auttaa myötäelämään

Katso ja kuuntele julistus näyttelijä Mia Vuorelan lukemana:

Tuoreimmat otsikot

Tulevat tapahtumat

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
19.09.18:00AlvarEVITATäynnä
25.09.19:00AlvarEVITATilaa »
26.09.13:00AlvarEVITATilaa »
26.09.18:00AlvarEVITATilaa »
01.10.19:00AlvarEVITATilaa »
02.10.19:00AlvarEVITATilaa »
03.10.13:00AlvarEVITATilaa »
03.10.18:00AlvarEVITATilaa »
08.10.19:00AlvarEVITATäynnä
09.10.19:00AlvarEVITATilaa »
10.10.13:00AlvarEVITATilaa »
10.10.18:00AlvarEVITATilaa »
16.10.19:00AlvarIhan SeelanaTilaa »
17.10.13:00AlvarEVITATilaa »
17.10.18:00AlvarEVITATilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet