fbpx

Liput

Hinnasto

Näytelmä Perus Eläke Lapsi / opiskelija Näyttämö
Oma ohjelmisto
Evita 49 € 47 € 24,5 € 64 € Alvar Osta
Humiseva harju 32 € 16 € Alvar Osta
Peppi Pitkätossu 28 € Alvar Osta
Pelkkänä korvana 32 € 30 € 16 € 47 € Alvar Osta
Rouva C. 30 € 15 € Elissa Osta
Supermarsu 15 € Verstas Osta
Kesäteatteri
Something Rotten! 32 € 16 € Törnävä Osta
Konsertit
Johanna Kurkela & Johanna Iivanainen 43 € Alvar Osta

Kaikukortti

Voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Seinäjoen kaupunginteatterin omiin esityksiin (Evita, Pelkkänä korvana, Rouva C., Humiseva harju, Peppi Pitkätossu, Something Rotten). Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa. Kaikukortti ei käy vierailuesityksiin, ellei siitä ole erikseen ilmoitettu.

Poikkeustilan aikana Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 3 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput nopeasti. Liput voit varata teatterin lippumyymälästä tai soittamalla myyntipalveluumme. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaikukorttisi numeron ja lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyystodistuksesi. Poikkeustilan aikana kaikilta katsojilta kerätään myös yhteystiedot. Huom. Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.

Meiltä saat etuja.

Näyttämökartat

Alvar-sali

Alvar Aallon katu 12

(409 istumapaikkaa, 4 pyörätuolipaikkaa)
Koronarajoitusten aikaan myynnissä on 219 paikkaa ja 1-2 pyörätuolipaikkaa

 

Näyttämökartta: Alvar-sali

Esteettömyys

Pyörätuolipaikkoja on Alvar-salissa neljä. Mainitsettehan lipputilauksen yhteydessä pyörätuolipaikan tarpeesta. Muistattehan varata oman paikan myös mahdolliselle saattajalle. Pyörätuoliasiakkaan saattajan teatterilippu on maksuton teatterin omiin tuotantoihin. Alalämpiöstä on hissiyhteys suuren näyttämön aulaan. Vahtimestari avustaa pyörätuoliasiakkaita siirtymään katsomoon.

 

 

Ehdot

Lippujen lunastus

Teatteriliput tulee lunastaa 2 viikon kuluessa varauksesta. Lunastamattomat liput purkautuvat automaattisesti takaisin myyntiin.
Emme lunasta lippuja takaisin.

Lippujen vaihto

Lunastetun lipun voi vaihtaa toiseen esitykseen. Lipun vaihto on tehtävä viimeistään yksi päivä ennen tapahtumaa. Lipunvaihto toimii ainoastaan Seinäjoen kaupunginteatterin omissa tuotannoissa. Palvelun hinta on 10 euroa.

Maksutavat

Käteinen, pankkikortti, Visa Electron sekä luottokortit Visa, MasterCard ja Diners Club. Arvoseteleistä TicketDuo, Smartum kulttuuriseteli, Smartum-Online, Virikeseteli, Tyky-Kuntoseteli+, Edenred mobiili, Eazybreak ja ePassi. Myös satunnaisalennushintaisia (S-Etukortti, Ilkka-Pohjalainen-etu jne.) lippuja voi maksaa kulttuuriseteleillä.

Näytännön peruutus

Teatterin johto pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota, jos kyseessä on näyttelijän sairastuminen tai muu ylivoimainen este. Esitysten vaihdoksesta tai peruutuksesta pyritään ilmoittamaan asiakkaalle etukäteen, jos mahdollista. Asiakas voi halutessaan vaihtaa liput seuraaviin esityksiin tai teatteri korvaa asiakkaalle teatterilipun hinnan lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ja käy teatterin omiin tuotantoihin lukuunottamatta ensi-iltoja.  Teatteri ei korvaa muita kuluja esim. verkkokaupan palvelumaksuja.

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
22.01.19:00AlvarEVITAPeruttu
23.01.13:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
23.01.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
23.01.18:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
23.01.18:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
29.01.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
29.01.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
30.01.13:00AlvarEVITAPeruttu
30.01.18:00AlvarEVITAPeruttu
06.02.18:00AlvarHumiseva harjuPeruttu
11.02.19:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
12.02.19:00AlvarEVITATilaa »
13.02.12:00Verstas
Verstasteatteri
Supermarsu - musiikkinäytelmäTilaa »
13.02.13:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenTilaa »
13.02.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Tilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet