fbpx

Tiedotteet

Välähdyksiä esittelee teatterin ensi syksyä

17.2.2016

Se jo tiedetään, että Seinäjoen kaupunginteatterin syyskaudessa nähdään loistelias musikaalikomedia Lainahöyhenissä ja sympaattinen Kvartetti-komedia. Mutta mitä muuta on luvassa? Syksyn ohjelmistoon voi nyt tutustua jo maaliskuussa.

Esittelytilaisuuteen on vapaa pääsy. Katsojien on kuitenkin varattava etukäteen pääsylippu. Lippuja on rajallinen määrä.

Liki parikymmentä näytelmä- ja musiikkikohtausta kymmenestä eri näytelmästä. Sitä on luvassa tiistai-iltana 8. maaliskuuta kello 19 Seinäjoen kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Välähdyksiä-show’ssa luodaan ensikatse syyskauden avaavaan Lainahöyhenissä-musikaalikomediaan. Musikaalista nähdään ja kuullaan kaksi musiikkinumeroa. Niin ikään Kvartetin näyttelijöitä ja ohjaaja Marika Vapaavuori esittäytyvät.

Myöhemmin samalla viikolla, perjantaina 11.3. kantaesityksensä saavasta Eija-Irmeli Lahden Loppuhalauskompleksi-näytelmästä saadaan makupala jo tiistain tilaisuudessa. Kohtauksia nähdään myös muista tämän kevään näytelmistä: Rakkaita pettymyksiä rakkaudessa, Aleksis Kivi, Kaaos, Hyväs tällis ja Siantappajat.

Aiemmin julkistettujen näytelmien lisäksi teatterin syksyssä on luvassa muutakin: kaksi teosta julkistetaan esittelytilaisuudessa.

Välähdyksiä on tunnin mittainen vauhdikas katselmus, jonne on vapaa pääsy. Katsojien on kuitenkin noudettava tai varattava itselleen numeroitu pääsylippu. Kannattaa toimia etukäteen, sillä paikkoja on rajoitettu määrä. Lippuja voi varata kaksi, itselleen ja ystävälle.

Lainahöyhenissä

Lainahöyhenissä-musikaalikomediasta nähdään ensimmäiset makupalat 8. maaliskuuta Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti