fbpx

Tiedotteet

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry ja Seinäjoen kaupunginteatteri aloittavat yhteistyön

22.4.2015

Yhteistyön avaa Johanna Kurkelan konsertti.

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry ja Vuoden Teatteriksi 2015 valittu Seinäjoen kaupunginteatteri aloittavat tiiviin yhteistyön kaupunginteatterilla järjestettävien konserttien myötä. Yhteistyön tuloksista päästään nauttimaan tulevana syksynä Johanna Kurkelan saapuessa konsertoimaan Seinäjoelle.

– Yhteistyö teatterin ja Selmun välillä on ollut vireillä pitkään. Nyt aika oli kypsä ja meille tarjottiin konseptiimme sopivaa artistia, joten päätimme ryhtyä toimeen, kertoo Seinäjoen kaupunginteatterin tuottaja Milla Hautala.

– Meillä Selmulla on ollut jo pitkään haaveissa tehdä enemmän asioita myös Seinäjoen keskustassa ja teatteri sekä tahona että tilana on meille täydellinen kumppani, jatkaa Selmu ry:n toiminnanjohtaja Marko Kivelä.

Johanna Kurkela konsertoi teatterin Alvar-salissa sunnuntaina 15. marraskuuta.
– Kurkelan konsertit ovat elämyksiä, joissa orkesterin luomien sävelten helmenä hohtaa laulajan unohtumaton ääni. Hän johdattaa laulullaan kuulijansa mukaan elämän pieniin ihmeisiin. Hänellä on kyky nähdä asioita, joita meistä kiireisimmät eivät konsanaan huomaa, laulajasta on sanottu.

Kurkela kiertää syksyllä uusitulla yhtyeellään. Konsertissa kuullaan syyskuussa ilmestyvän uuden albumin lauluja sekä tuttuja hittejä.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 27. huhtikuuta kello 11. Lippumyymälä puh. (06) 416 2600.

 

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti