fbpx

Tiedotteet

Pohjalaisia tänään nähtävillä Youtubessa

30.9.2021

Etelä-Pohjanmaan Opiston ja Seinäjoen kaupunginteatterin Pohjalaisia tänään -yhteistuotanto viime keväältä on kaikkien katsottavissa Youtubessa 8. lokakuuta alkaen.

Pohjalaisia tänään. Milja Korpi (vas.), Emmi Nieminen, Jaana Mansikkamäki, Tiitus Ahokas, Katariina Ristimäki, Nea Kangasluoma, Daniel Alatalo ja Yö Heinänen.

Pohjalaisia tänään -näytelmää esitettiin keväällä 2021 Seinäjoen kaupunginteatterin Elissa-näyttämöllä. Rooleissa muun muassa Milja Korpi (vas.), Emmi Nieminen, Jaana Mansikkamäki, Tiitus Ahokas, Katariina Ristimäki, Nea Kangasluoma, Daniel Alatalo ja Yö Heinänen. Kuva: Johanna Stenroos

 Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden kuvaaman ja Ethel Yli-Mäenpään editoiman tallenteen ensi-ilta on perjantaina 8.10.2021 kello 18 Etelä-Pohjanmaan Opiston YouTube-kanavalla.  

Opiston ja Seinäjoen kaupunginteatterin kolmivuotisen yhteistyön ensimmäinen yhteisproduktio perkasi pohjalaisuutta ja mylläsi vanhoja perinteitä pilke silmäkulmassa. Näytelmä on teatteriopiskelijoiden ja Venla Korjan päällekirjoitus Artturi Järviluoman nimissä olevalle Pohjalaisia-näytelmälle vuodelta 1914.  

Opiskelijahaku käynnissä opiston ja
kaupunginteatterin seuraavaan yhteistuotantoon

Seuraava Seinäjoen kaupunginteatterin ja Etelä-Pohjanmaan Opiston yhteistuotanto nähdään keväällä 2022. Esiintyjähaku on käynnissä 25.10.2021 saakka. Tuotanto on osa teatterilinjan opintoja. Mukaan voivat hakea kaikki teatteria harrastaneet, jotka haaveilevat esiintymisestä, esiintymiskokemuksen kartuttamisesta tai taide- ja kulttuurialojen jatko-opinnoista. Hakemuksen voi täyttää opiston verkkosivuilla.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti