fbpx

Tiedotteet

Vierailut viimeistelevät teatterikevään

6.5.2013

Martti Suosalo, Eila Roine ja Seela Sella Seinäjoen kaupunginteatterin lavalla.

Pienen tulitikkutytön, jazzahtavan koko perheen musikaalin näytöksiä on kevätkaudella jäljellä viisi. Esitykset jatkuvat lauantaille 18. toukokuuta saakka Seinäjoen kaupunginteatterin Elissa-studiossa.

Suurella näyttämöllä nähdään mielenkiintoisia vierailuja.

Eila Roine esittää yhdeksänkymppistä, kuolemaa odottavaa maalaisrouvaa näytelmässä Grace ja Glorie. Vieraaksi saapuvan vapaaehtoisen saattohoitajan roolissa nähdään Teija Auvinen, Roineen miniä oikeassa elämässä. Herkän ja lämpimällä huumorilla ryyditetyn näytelmän on ohjannut Tommi Auvinen.
Gracie ja Glorie esitetään kahdesti: lauantaina 18. toukokuuta kello 14 ja 19.

Seela Sella on tänä keväänä tuonut lavalle tositarinoita farssin piirteitä saavasta suomalaisesta terveydenhuollosta. Ottaa sydämestä, Seela Sella -näytelmässä Sellan rinnalla näyttelee Arttu Kapulainen. Hilpeiden ja traagisten monologien ja dialogien sumaa rytmittävät Kaj Chydeniuksen yhteiskunnalliset laulut. Leena Tammisen kirjoittaman näytelmän on ohjannut Kari Paukkunen.
Esitykset maanantaina 20. ja tiistaina 21. toukokuuta.

Jo ensi viikolla, torstaina 16. ja perjantaina 17. toukokuuta Seinäjoella vihdoin vierailee Martti Suosalon ja Mika Nuojuan Kiviä taskussa. Kaksikko on esittänyt hulvatonta komediaa jo kymmenen vuotta ja jatkoa on Suosalon mukaan luvassa.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti