fbpx

Tiedotteet

Uusi johtokaksikko Seinäjoen kaupunginteatteriin

22.9.2020

Milla Hautala ja Pauliina Salonius.

Milla Hautala ja Pauliina Salonius johtavat Seinäjoen kaupunginteatteria. Kuva: Anna Valtari

Uuden taiteellisen johtajan Pauliina Saloniuksen aisapariksi on nimetty tuotanto- ja henkilöstöpäällikkö Milla Hautala. Hän siirtyy teatterin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi lokakuussa.

Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy:n hallitus nimesi tuotanto- ja henkilöstöpäällikkö Milla Hautalan väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 12. lokakuuta alkaen. Hänen nykyisiä tehtäviään hoitamaan etsitään parhaillaan sijaista.

Turussa asuva Seinäjoen kaupunginteatterin nykyinen toimitusjohtaja Markko Heinonen siirtyy johtajaksi turkulaiseen Linnateatteriin. Hän aloitti Seinäjoella elokuussa 2015.

Rohkeasti tulevaan

Pauliina Salonius ja Hautala iloitsevat esitystoiminnan käynnistymisestä puolen vuoden koronatauon jälkeen. Evita-musikaali avasi näytöskauden menneenä viikonloppuna.
– Teatteria tarvitaan nyt jos koskaan. Katsojat ovat kaivanneet pääsyä esityksiin ja teatteri pystyy tarjoamaan turvallisia elämyksiä arjen keskelle. Olemme tehneet monia toimia sen mahdollistamiseksi. Merkittävää on, että pystymme turvaamaan henkilökuntamme työn jatkuvuuden.

Johtajaparilla on työn alla muun muassa uusi strategia ja vuoden 2022 ohjelmiston suunnittelu. Hautalan ja Saloniuksen tavoitteena on vahvistaa teatterin olemassa olevia voimavaroja.
– On uskallettava ajatella rohkeasti vaikka samalla olemmekin valmiina reagoimaan mahdollisiin muutoksiin. Ensi kesään valmistaudumme isosti tuomalla Törnävän kesäteatteriin Suomessa ensikertaa nähtävän musikaalin. Päättynyt kesä osoitti maakuntamatkailun kasvavan ja jo nyt näkyy katsojien usko tulevaan.

Kommentit (1)

    Liisa sanoo:

    Onnea ja🙏 !

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti