fbpx

Tiedotteet

Teatterivuoden alku siirtyy – tammikuun esitykset peruuntuvat rajoitusten vuoksi

12.1.2022

Koronarajoitustoimien myötä Hiirenloukku-näytelmän esitykset valitettavasti päättyvät Seinäjoen kaupunginteatterissa. Poika-näytelmän ensi-ilta siirtyy helmikuulle.

Valtioneuvosto on päättänyt jatkaa koronapassin käytön rajoituksia 31. tammikuuta saakka eikä koronapassia voi käyttää yleisötilaisuuksissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille. Tämän myötä Seinäjoen kaupunginteatterin tammikuun Hiirenloukku– ja Tämä on ryöstö! -näytelmien esitykset peruuntuvat. 

Suositun ja lähes loppuunmyydyn Hiirenloukku-näytelmän katsojille ei valitettavasti ole tarjolla korvaavia näytöksiä. Tämä on ryöstö! -komedia jatkaa ohjelmistossa huhtikuun lopulle saakka. 

Florian Zellerin Poika-näytelmän ensi-ilta tammikuun lopulta siirtyy helmikuulle. Uusi ajankohta vahvistetaan ensi viikolla. Enni Mustosen romaaneihin perustuvan Järjen ja tunteen tyttäret -näytelmän ensi-ilta on 5. helmikuuta.

Tammikuun lopun kaksi Supermarsu-vierailuesitystä siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Peruuntuneisiin esityksiin lipun ostaneita katsojia pyydetään täyttämään asiakaspalvelulomake teatterin verkkosivuilla os. seinajoenkaupunginteatteri.fi/vaihdaliput/.

Niin ikään helmikuun lopulla Seinäjoelle vierailulle tulossa ollut Tanssien tähtiin show -kiertue peruuntuu kokonaan, tiedottivat tekijät alkuviikosta.

Hiirenloukku. Mari Pöytälaakso (vas.), Heidi Ajanto, Henna Sormunen, Jani Johansson (takavas.), Ville Orttenvuori, Esa Ahonen, Jukka Puronlahti ja Jussi Jätinvuori.

Agatha Christien Hiirenloukku-dekkarin esityskausi oli menestys ja tekijät kiittävät kaikkia katsojia. Kuvassa ovat näyttelijät Mari Pöytälaakso (vas.), Heidi Ajanto, Henna Sormunen, Jani Johansson (takavas.), Ville Orttenvuori, Esa Ahonen, Jukka Puronlahti ja Jussi Jätinvuori. Kuva: Jukka Kontkanen

 

 

Kommentit (2)

    Marja-Leena Alanko sanoo:

    Hei,onko lipunmyynti kuitenkin auki,vai onko vaan netin kautta lahjakortti lunastettavissa peruuntuneisiin näytöksiin?

    teatterin tiedotus sanoo:

    Hei
    Lippumyymälä on avoinna tiistaista perjantaihin kello 12-17 ja palvelee myös puhelimitse puh. 010 416 2600.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti