fbpx

Tiedotteet

Teatterin puurojuhlaa vietetään taas, nyt rajoituksia noudattaen

9.11.2020

Seinäjoen kaupunginteatterin perinteinen puurojuhla järjestetään maanantaina 23. marraskuuta. Tilaisuuteen pääsee tänä vuonna rajattu määrä yleisöä.

Viiden euron hintaiset puurojuhlaliput tulevat myyntiin tiistaina 10. marraskuuta.
– Tapahtumaan voidaan koronarajoitusten vuoksi ottaa 219 katsojaa. Lippu sisältää puuroannoksen ja paikan Alvar-katsomossa, kertoo teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu.

Puuro on tarjolla kello 17 alkaen. Tunnin mittainen ohjelmallinen osuus Alvar-salissa alkaa kello 18.
– Esitämme herkullisia otteita tämänhetkisestä ja tulevasta ohjelmistostamme. Luvassa on myös pari spesiaalia yllätysnumeroa.

Turvallisesti
teatterissa

Puurojuhlassa noudatetaan Seinäjoen kaupunginteatterin poikkeusajan turvaohjeita.
– Suosittelemme kasvomaskien käyttöä katsomossa sekä kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Tarjoilu järjestetään teatteriravintolan kahdessa kerroksessa, että riittävät turvavälit toteutuvat.

Teatterikiskalle
tarjousostoksille

Lipputarjoukset ovat odotettu osa joulun alla järjestettävää yleisötilaisuutta. Lippumyymälä on avoinna koko maanantain kello 12-19.30. Illan aikana voi tulla tarjousostoksille, vaikka ei pääsisikään osallistumaan itse puurojuhlaan.
– Otamme ensimmäisen kerran vuosien jälkeen käyttöön teatterin pääovien läheisyydessä sijaitsevan lippumyymälän sivuoven. Kulku teatterikiskan ovesta on tarkoitettu ensisijaisesti tarjouslippujen ostajille. Aulahenkilökunta päästää asiakkaita porrastetusti ostoksille.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti