fbpx

Tiedotteet

Teatteriaamiaisella tapaa tekijöitä

23.8.2016

Seinäjoen kaupunginteatteri kutsuu katsojia kerran kuukaudessa aamiaistilaisuuksiin, joissa valotetaan teatterityötä eri näkökulmista.

Yleisötilaisuudet, joissa on mahdollisuus tavata kasvotusten teatterin tekijöitä ja talon henkilökuntaa, ovat entistä suositumpia.

Seinäjoen kaupunginteatteri vastaa toiveeseen ja järjestää joka kuukauden viimeisenä torstaina teatteriaamiaisen Fazer-teatteriravintolassa. Paikalla ovat teatterinjohtajat sekä vaihtuvan teeman mukaisesti teatterin muita asiantuntijoita.

Ensimmäinen aamiainen järjestetään tämän viikon torstaina, 25. elokuuta. Teatterinjohtaja Christian Lindroos ja toimitusjohtaja Markko Heinonen käyttävät puheenvuoron kello 8.30, minkä jälkeen on aikaa avoimelle keskustelulle. Aamiainen on tarjolla kello 8-9.30.

Seuraavat syyskauden teatteriaamiaiset järjestetään:
– 29. syyskuuta, jolloin keskustellaan myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo Tammisen johdolla teatterin yhteistyöstä asiakkaiden ja muiden tahojen kanssa;
– 27. lokakuuta on mukana teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu ja aiheena teatteri kulttuurikasvattajana;
– 24. marraskuuta keskustellaan Suomi 100 -juhlavuodesta ja kuullaan Täällä Pohjantähden alla -näytelmän ohjaajaa Juha Luukkosta.

Fazer-teatteriravintolan monipuolisesta aamiaisbuffet’sta voi poimia omat yksittäiset mieliherkkunsa tai nauttia koko aamiaisen 6 euron hintaan.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti