fbpx

Tiedotteet

Teatteri flunssa-aallon kourissa

18.2.2015

Seinäjoen kaupunginteatterin neljä näytöstä on tällä viikolla peruttu sairaustapausten vuoksi. Katsojat pääsevät näkemään haluamansa esitykset kevään aikana, lupaa teatterinjohtaja Valo.

Seitsemännen portaan enkelin tiistai- ja torstainäytökset sekä keskiviikkoinen Romeo ja Julia -näytös jäävät tällä viikolla esittämättä. Perjantaina ohjaaja Antti Mikkola, joka on myös näyttelijä, astuu yhteen Romeo ja Julia -näytelmän rooleista. Myös Amadeus-näytelmän lauantain kaksi näytöstä saadaan näillä näkymin esitettyä.

Hiihtolomalla, viikolla 9, teatterissa ei ole näytöksiä.
– Pitempi tauko osuu nyt sopivaan ajankohtaan. Toivotaan, että kaikki ehtisivät parantua ja toipua kunnolla, sanoo teatterinjohtaja Vesa Tapio Valo.
– Uskon, että kaikki halukkaat ehtivät kevätkaudella nähdä haluamansa näytelmät peruutuksista huolimatta.

Teatterin peruessa esityksen, lippunsa jo lunastaneet asiakkaat saavat paikan toiseen esitykseen tai kokonaan toiseen näytelmään. Rahat voi myös saada takaisin tai liput vaihtaa lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden.
– Lippumyymälämme on näissä tilanteissa suoraan yhteydessä asiakkaisiin. Yleensä katsojat tahtovat nähdä juuri sen tietyn näytelmän, joten olemme järjestäneet heille paikat uuteen näytökseen. Katsojat ovat olleet hyvin ymmärtäväisiä ja myötätuntoisia, kiittää myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo Tamminen.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti