fbpx

Tiedotteet

Seinäjoen kaupunginteatterin esitystoiminta keskeytetään loppuvuodeksi

1.12.2020

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti myös Seinäjoen kaupunginteatterin syyskauden esitystoiminta keskeytetään pandemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Seinäjoen kaupunginteatterin esitystoiminta keskeytyy huomisesta keskiviikosta 2. joulukuuta lähtien. Siten tämän viikon Rouva C., Pelkkänä korvana ja Evita-näytökset eivät toteudu. Myös viikon 50 ja 51 näytökset peruuntuvat.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 1.12.2020 päätöksen, jolla rajoitetaan yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämistä aiempaa tiukemmin. Päätös on voimassa kolme viikkoa. Tiukempi rajoitus tarvitaan koronaviruksen laajemman leviämisen ehkäisemiseksi, riskiryhmien suojelemiseksi ja terveydenhuollon kantokyvyn turvaamiseksi.

Lomake helpottaa asiointia

Asiakkaat voivat vaihtaa Seinäjoen kaupunginteatterin syyskauden nyt peruuntuneisiin näytöksiin ostetut liput tuleviin esityksiin tai lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden ajan. Seinäjoen kaupunginteatterin verkkosivuilta löytyy lomake (https://seinajoenkaupunginteatteri.fi/poikkeusaika/), jonka täyttämällä vaihto sujuu joustavasti.

Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä lippumyymälään os. teatteri.myynti@seinajoki.fi tai puh. 010 416 2600 ma-pe kello 10-17 . Lippumyymälä Alvar Aallon kadulla on avoinna ma-pe kello 12-17.

 

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti