fbpx

Tiedotteet

Iloisia uutisia: Seinäjoen kaupunginteatterin esityksiin saadaan ottaa lisää katsojia

11.5.2021

Humiseva harju. Jani Johansson ja Heidi Ajanto.

Kevään viimeisiin Humisevan harju -näytöksiin lauantaina 15. toukokuuta on saatavilla vielä lippuja. Näyttämöllä nähdään muun muassa Jani Johansson ja Heidi Ajanto. Kuva: Jukka Kontkanen, Seinäjoen kaupunginteatteri

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tiistaina ilmoittamat uudet yleisötilaisuuksien osallistujarajoitukset mahdollistavat Seinäjoen kaupunginteatterin esitystoiminnan avaamisen laajemmalle yleisölle 13. toukokuuta alkaen.

Avi:n päätöksen mukaan yleisötilaisuuksien järjestäminen yli 50 henkilölle on mahdollista Etelä-Pohjanmaalla 13.5. – 1.6.2021.
– Olemme päätöksestä huojentuneita. Toivo paluusta normaaliin otti samalla aimo askeleen eteenpäin. Mahtavaa on myös, että kevään viimeiset Humiseva harju -näytökset lauantaina päästään esittämään isommalle yleisölle, toimitusjohtaja Milla Hautala iloitsee.

Seinäjoen kaupunginteatterin Alvar-salin katsomossa on toteutettavissa kahden metrin turvaetäisyys seurueiden välillä. Vaaditut hygieniakäytännöt on Seinäjoen kaupunginteatterissa huomioitu jo viime syksystä lähtien. Yleisöltä edellytetään maskin käyttöä katsomossa ja vain terveenä teatteriin saapumista.

Humiseva harju -näytelmän kaksi näytöstä esitetään lauantaina 15. toukokuuta. Niihin on edelleen mahdollista saada lippuja.

Toukokuun Peppi Pitkätossu -näytökset puolestaan ovat loppuunmyytyjä ja niihin sisäänpääsy joudutaan edelleen arpomaan. Nyt katsomoon pääsee kuitenkin huomattavasti isompi katsojamäärä kuin viime viikkoina, jolloin sisään on voitu ottaa vain 20 katsojaa kerrallaan.

Lippumyymälä palvelee asiakkaita tällä viikolla keskiviikkona 12.5.2021 puhelimitse kello 10 alkaen ja paikan päällä kello 12-17.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti