fbpx

Tiedotteet

Eräänlainen kuningasnäytelmä Tampereelle

4.6.2014

Kultturellia!-tapahtumassa juhlitaan erilaisuutta.

Syyskaudella 2013 loppuunmyydyille katsomoille esitetty Eräänlainen kuningasnäytelmä vierailee lauantaina 7. kesäkuuta Kultturellia!-tapahtumassa, kehitysvammaisten kulttuuripäivillä Tampereella.

Seinäjoen kaupunginteatterin Verstasnäyttämöllä kantaesityksensä saanut näytelmä on esitys vallasta, vapaudesta, ilosta ja yhteisöllisyydestä. Esityksessä pohditaan muun muassa sitä, kenellä on lupa olla esillä ja miksi? Esitys yhdistää draamatekstiä sekä ryhmälähtöisesti tuotettua esitysmateriaalia, joissa esiintyjät esittävät omia unelmiaan. Kuningasryhmän jäsenet ovat Seinäjoen seudun kehitysvammaisia harrastajanäyttelijöitä ja muita teatterinharrastajia.

Kultturellia!-tapahtuma on erilaisuuden juhla, jossa jokainen on pääosassa. Tapahtuman ohjelmisto koostuu teatterista, musiikista ja taitopajoista. Eräänlainen kuningasnäytelmä päättää tapahtuman ja se esitetään Tullikamarin Pakkahuoneella kello 16. Esitykseen on vapaa pääsy.

Kuningasnäytelmä saa jatkoa

Tutut hahmot nähdään uuden tilanteen ja tarinan edessä, kun näytelmän jatko-osa Kymmenen kuninkaan linna saa ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterin Verstasnäyttämöllä lokakuussa 2014.

Kuningasryhmän kuulumisia voi seurata ryhmän blogista.

Kultturellia!-tapahtuman verkkosivut täällä.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti