fbpx

Tiedotteet

Avoin tiedotustilaisuus: Mannerheim ja kettujen sota

2.10.2013

Kuuma Mannerheim-syksy saa jatkoa Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Seinäjoen kaupunginteatteri jatkaa 50-vuotisjuhlallisuuksia koko vuoden ja kutsuu syyskaudellakin kaikkia päiväsaikaan paikalle pääseviä seuraamaan avoimia tiedotustilaisuuksia. Torstaina 3. lokakuuta tiedotusvälineille ja yleisölle esitellään uusi kotimainen kansannäytelmä Mannerheim ja kettujen sota.

Kello 12.30 alkavassa tilaisuudessa nähdään kohtaus näytelmästä, tavataan teatterin uusia kasvoja sekä kuullaan lisää tästä Suomen historiaa jännittävästi, hauskasti ja nostalgisesti kuvaavasta näytelmästä.

Paikalla on näytelmän tekijöitä näyttelijöistä suunnittelijoihin, mm. näytelmän kirjoittaja, fil.tri Leo Suomela. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä tekijöille.

Mannerheim ja kettujen sota näytelmä kertoo syksystä 1944, ajanjaksosta, jolloin presidentiksi valitun marsalkka Mannerheimin tehtävänä oli irrottaa Suomi sodasta. Mannerheim näyttäytyy jälleen uudessa valossa, poliittisen uhkapelin ratkaisijana.

Rooleissa nähdään Esa Ahonen, Kai Bäckström, Jani Johansson, Timo Kankainen, Tuomas Kiiliäinen, Liisu Mikkonen, Jukka Puronlahti, Leena Rousti ja Heikki Vainionpää.

Näytelmän ohjaa ja on dramatisoinut Vesa Tapio Valo. Lavastus on Karmo Menden ja puvut Riitta Raunion. Kolmimiehistä orkesteria johtaa Timo Ristilä.

Näytelmän ensi-ilta on 12. lokakuuta.

 

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti