fbpx

Tiedotteet

Avoimet harjoitukset ja ovet lauantaina 15.8.

10.8.2015

Mikko Koivusalon uutta pohjalaisrevyytä harjoitellaan yleisön edessä.

Kevätkaudella kantaesitetty ja loppuunmyyty OllaPallO saa elokuussa jatkoa seitsemän esityksen verran.

Kotiseutuhistoriasta hupaisasti ammentava Hyväs tällis -revyy on Seinäjoen kaupunginteatterin syyskauden ensimmäinen ensi-ilta. Seinäjokelaislähtöisen Mikko Koivusalon kirjoittama ja säveltämä musiikkinäytelmä saa kantaesityksensä 5. syyskuuta.

Revyyn maistiaisia on tarjolla jo tällä viikolla, lauantaina 15. elokuuta, jolloin teatterissa vietetään avointen ovien päivää ja yleisö pääsee seuraamaan revyyn harjoituksia.

Aamukymmenestä lähtien Fazer-ravintolaan katetulla brunssilla ovat mukana näyttelijät Mia Vuorela, Maria Pere, EijaIrmeli Lahti, Ilkka Koivula, Liisu Aurasmaa ja kapellimestari Timo Ristilä. Ylälämpiössä on esillä puvustamon pystyttämä Amadeus-näytelmän pukunäyttely.

Samalla vietetään lasten lauantaita. Päivän aikana nähdään OllaPallO-vauvateatteriesitys sekä Sammakon satumainen elämä -lastenteatteriesitys.
– Molemmat lapsille suunnatut esitykset jatkavat teatterin ohjelmistossa elokuun ajan. OllaPallOn ensimmäinen esitys on tiistaina 11. elokuuta kello 10. Sammakon satumainen elämä lähtee tilattaessa myös kiertueelle, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Marjo Tamminen.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti