fbpx

Tiedotteet

Viikonlopun esitykset toteutuvat Seinäjoen kaupunginteatterissa – jatko arvioidaan maanantaina

13.3.2020

Vallitsevat viranomaislinjaukset huomioiden Seinäjoen kaupunginteatterin hallitus päätti perjantaina ylimääräisessä kokouksessaan saattaa Peppi Pitkätossu -näytelmä ensi-iltaan lauantaina.  

Myös perjantai-illan Peppi Pitkätossun kenraalinäytös sekä Mika Eirtovaara Live Stand Up -show toteutuvat.
– Luvassa on hieno Peppi-esitys, jonka haluamme tuoda yleisölle iloksi, sanoo toimitusjohtaja Markko Heinonen.

Päätös on Seinäjoen kaupungin linjauksen mukainen. Esimerkiksi uimahalli ja kirjasto ovat auki normaalisti ja muu kaupungin kulttuuritoiminta jatkuu.

Esitysiltana yleisön ja teatterin henkilökunnan yhteenlaskettu lukumäärä pysyy aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisena.  

Seinäjoen kaupunginteatteri on varautunut monin eri keinoin siihen, että vierailu teatterissa ei lisää koronaviruksen leviämisriskiä. Siivousta on tehostettu ja koko henkilökuntaa ohjeistettu toimimaan erityinen hygienia huomioiden.
– Esimerkiksi naulakon kaikki numerolaput desinfioidaan ennen jokaista esitystä.

Asiakkaita ohjeistetaan kuulutuksin, videoin ja muin tiedottein noudattamaan hyvää käsihygieniaa pesemällä käsiä, välttämällä kättelyä ja yskimällä hihaan.
– Erityisen tärkeää on, että kukaan ei tule teatteriin flunssaisena, ei asiakkaat saati työntekijät.

Liput voi vaihtaa
tuleviin esityksiin

Asiakkaat voivat vaihtaa kevätkauden näytelmiin ostetut liput myöhempiin esityksiin tai Seinäjoen kaupunginteatterin lahjakorttiin, joka on voimassa vuoden ajan. Seinäjoen kaupunginteatterin verkkosivuilta löytyy lomake, jonka täyttämällä vaihto sujuu joustavasti: https://seinajoenkaupunginteatteri.fi/koronavirus/.
– Vastaamme asiakkaittamme kyselyihin aktiivisesti, mutta pyydämme kärsivällisyyttä.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti