fbpx

Tiedotteet

Teatteri kutsuu yhteiselle joulupuurolle

7.11.2016

Seinäjoen kaupunginteatteri avaa joulukauden järjestämällä jälleen yleisölle joulupuurotapahtuman. Luvassa on mm. pientä jouluista ohjelmaa, satuhetki sekä joulupukin kierros lapsille. Tilaisuus on maksuton.

Koko teatterin väki on paikalla tapaamassa yleisöä maanantaina 14. marraskuuta, kun Seinäjoen kaupunginteatterissa vietetään joulupuurotapahtumaa.

Tilaisuus käynnistyy ja joulupuuro nostetaan pöytään kello 17.

Vieraaksi saadaan joulupukki tonttuineen, jotka johdattavat lapsivieraita teatterikierrokselle kahdesti illan aikana, kello 17.30 ja kello 18.30. Kierrosten välillä ohjelmallinen osuus tarjoaa näyttelijöiden lauluesityksiä, Koirien Kalevala -satuhetken ja yhteislaulua.

Lipputarjouksia ja jouluvalokuvauspiste

Illan aikana yleisö pääsee äänestämään kauneinta teatterijoulupuuta. Lämpiöön pystytetyt joulupuut koristellaan eri näytelmien teemojen mukaisesti. 

Mahdollisuus on myös kuvauttaa itsensä, lapsensa tai perheensä somassa joulunurkkauksessa vaikkapa joulukorttia varten. Kuvat ovat noudettavissa seuraavien päivien aikana Kuva-Seppälästä. Kuvaus ja ensimmäinen kuva ovat maksuttomia.

Joulupuurotapahtuman vieraat voivat ostaa teatterilippuja joululahjaksi. Luvassa on myös eritystarjouksia. Fazer-teatteriravintola myy jouluisia herkkuja kotiin ostettavaksi.

Kaikille avoin ja maksuton tilaisuus kestää kello 19 saakka.

joulukuuusi2015

Seinäjoen kaupunginteatterin joulupuurotapahtumassa voi äänestää kauneinta teatterijoulukuusta. Joulupuut koristellaan erilaisten näytösteemojen mukaan. Kuvan joulupuu on vuosimallia 2015.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti