fbpx

Teatterin verkkolehti

Blogi

Seinäjoen kaupunginteatterin lahja Virolle

23.2.2018

Rakas naapurimaamme, ja tällä kertaa ei siis Ruotsi vaan Viro, täyttää 24. helmikuuta sata vuotta. Seinäjoen kaupunginteatteri onnittelee tätä eteläistä suurvaltaa itsehallinnollisen täysi-ikäisyyden johdosta ja ilmoittaa ilolla seuraavaa:

Kansojemme välisen ystävyyden ja rinnakkaiselon kunniaksi tulee 6. päivä kesäkuuta 2018 ensi-iltaan tuore synttärikomedia Päiväristeily. Teatterimme tahtoo näin juhlistaa Viron itsenäisyyttä ja samalla muistuttaa, että juuri yhdessä me olemme vahvoja, komeita ja filmaattisia.

Päiväristeily vie meidät nimensä mukaisesti laivalle, jonka määränpäänä on tarunhohtoinen Tallinna. Samalla reissu on matka suomalaisuuteen: kurkkaus ennakkoluulojemme, uskomustemme sekä väärinymmärrysten taakse, niitäkään kun ei ole yhteiseltä taipaleeltamme puuttunut. Päiväristeilyn jälkeen mieli on kevyt ja maailmankatsomus avarampi, mahtipontisista tuliaisista puhumattakaan!

Teatteri kutsuu kaikki riemukkaasti istahtamaan synttäripöytään ja lähtemään tälle ainutkertaiselle kokemusmatkalle. ”Astu laivaan, ystäväni – käyhän Tallinnaan, toveri!” (vanha pohjalainen sananlasku, alkuperä tuntematon) 

Päiväristeilyn on Seinäjoen kaupunginteatterille kirjoittanut ja ohjannut ammattivirolainen Antto Terras. Rooleissa vaikeroivat Juha Suihko, Katriina Sinisalo ja Laura Eriksson. Esitykset Mallaskosken Panimoravintolan Teatteriterassilla 6.kesäkuuta alkaen. Esityspäivinä pystyssä karaoke ja avoinna tax free. 

Päiväristeily-komedia tullaan näkemään myöhemmin myös Virossa.

Lämpimät onnittelut 100-vuotias Viro!

KATSO uutislähetys!

Ohjelmistossa

Päiväristeily

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.