fbpx

Tiedotteet

Satupäivänä näyttelijät lukevat lapsille Koirien Kalevalaa

14.10.2016

Koirien Kalevala

Seinäjoen kaupunginteatteri on mukana valtakunnallisessa Satupäivässä, jota vietetään tiistaina 18. lokakuuta Aallon kirjastossa.

Seinäjoella valtakunnallista Satupäivää vietetään satuja lukien ja kuunnellen, piirrellen sekä satuhahmojen maailmaan heittäytyen Aallon kirjastossa.

Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu sekä näyttelijät Topi Kohonen, Anna Ackerman ja Pekka Hiltunen lukevat lapsille kevätkaudella teatterin ohjelmistoon tulevaa, hauskaa ja jännittävää Mauri Kunnaksen Koirien Kalevalaa kello 12-14.

Kello 12 kuullaan osat Sammon taonta ja Lemminkäinen, kello 12.45 Kosioretkue ja Sammon ryöstö sekä kello 13.30 Sammon taonta ja Sammon ryöstö. Yksi lukuhetki kestää noin 25 minuuttia.

Sukella satumetsään -tapahtumaan on vapaa pääsy.

Satupäivänä satuja luetaan, esitetään ja käsitellään kaiken ikäisten kanssa teattereissa, kirjastoissa, kirjakaupoissa, kouluissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa, kulttuurikeskuksissa ja museoissa ympäri maan.

Satupäivään ovat tervetulleita osallistumaan kaikki halukkaat ja se ilahduttaa tapahtumillaan vuosittain tuhansia lapsia ja nuoria eri puolilla Suomea. Vuosien varrella se on kasvanut pienestä teemapäivästä valtakunnalliseksi sadun juhlaksi, jota vietettiin viime vuonna yhteensä 60 paikkakunnalla yli 150 satutapahtuman ja tapahtumajärjestäjän voimin aina Helsingistä Inariin. Tapahtuman taustajärjestäjä on Suomen Teatterit ry.

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Teatterin verkkolehti