fbpx

Yleisötyö

Seinäjoen kaupunginteatterin yleisötyöstä vastaa teatterikuraattori Jelena Jokelin.

Toiminnan tavoitteet: syventää teatterin ja yleisön välistä suhdetta sekä taiteen katsojan kokemusta. Madaltaa kynnystä tulla teatteriin ja tehdä teatterista helposti lähestyttävä paikka. Tavoittaa uusia yleisöjä ja saada teatterin pariin mahdollisimman laajalti eri-ikäisiä ihmisiä.

Näytelmäkohtaiset materiaalipaketit

Materiaalipaketit on suunnattu kouluille ja oppilaitosten käyttöön. Paketit sisältävät laajan kirjon erilaista informaatiota, faktaa ja tehtäviä sekä etukäteis- että jälkityöskentelymateriaaliksi kouluihin. Tämä on hyvä lisätyökalu opettajille ennen ryhmän teatterivierailua. Tämän tarkoitus on tutustuttaa oppilaat esitykseen ja syventää heidän katsojakokemustaan.

Peppi Pitkätossu
Tehtäväpaketit

Tehtävä- ja tietopaketti kouluille

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Peppi Pitkätossu -näytelmän yhteyteen vuonna 2020.

Lataa paketti

 

Näytelmä joka menee pieleen
Tehtäväpaketit

Tietoa ja tehtäviä yhdessä paketissa

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Näytelmä joka menee pieleen -näytelmän yhteyteen vuonna 2019.

Lataa paketti

 

Aladdin ja taikalamppu
Tehtäväpaketit

Tehtävä- ja tietopaketti

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Aladdin ja taikalamppu -näytelmän yhteyteen vuonna 2019.

Lataa paketti

 

Murhaloukku
Tehtäväpaketit

Tietoa ja tehtäviä yhdessä paketissa

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Murhaloukku-näytelmän yhteyteen vuonna 2017.

Lataa paketti

Yksi mies, kaksi pomoa
Tehtäväpaketit

Tietoa ja tehtäviä yhdessä paketissa

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Yksi mies, kaksi pomoa -näytelmän yhteyteen vuonna 2017.

Lataa paketti

 

Täällä Pohjantähden alla
Tehtäväpaketit

Tehtäviä

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Täällä Pohjantähden alla -näytelmän yhteyteen vuonna 2017.

Lataa paketti

 

Mimmi Lehmä ja Varis
Tehtäväpaketit

Tehtäviä alakoululaisille

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Teatteri Hevosenkengän vuonna 2018 vierailleen Mimmi Lehmä ja Varis -näytelmän yhteyteen.

Lataa paketti

 

Koirien Kalevala
Tehtäväpaketit

Tehtäviä alakouluikäisille

Paketin on laatinut Seinäjoen kaupunginteatterin teatterikuraattori Jelena Jokelin-Muilu Seinäjoen kaupunginteatterin Koirien Kalevala -näytelmän yhteyteen vuonna 2017.

Lataa paketti

Teatterikierrokset

Huom! AVI:n antamien ohjeistusten mukaan emme valitettavasti voi järjestää teatterissamme teatterikierroksia toistaiseksi. Päivitämme tilannetta heti, kun muutoksia tulee. Seuraa nettisivujamme.

Kierros Alvar Aalto -maustein

Kierroksen hinta 10 €/hlö. Kierrokselle mahtuu 20 henkeä. Kesto n. 1 tunti. Tilattavissa ryhmille. Lisätiedot ja varaukset jelena.jokelin-muilu@seinajoki.fi

Puolen tunnin kierros

Kierroksen hinta 35 €/ryhmä. Kierrokselle mahtuu 25 henkeä. Kierroksella tutustutaan Alvar Aallon suunnittelemaan teatteritaloon. Lisätiedot ja varaukset jukka.kontkanen@seinajoki.fi

Näyttelijävetoiset teatterikierrokset

Kierroksen hinta 10 €/hlö. Kierrokselle mahtuu 20 henkeä. Kesto noin 1 tunti. Päivät ovat ennaltasovittuja ja näitä järjestetään muutamia kauden aikana. Ilmoitamme päivistä nettisivuillamme, jolloin voit varata paikkasi lippumyymälästämme, puh. 010 416 2600.

Teosesittelyt

Tilaisuus, jossa on tarkoitus esitellä ja avata syvemmin ja laajemmin esityksen sisältöä ja tekijöitä. Tilaisuuksien sisällöt vaihtelevat teoksesta riippuen.

SohvaKriitikot

SohvaKriitikot ovat valikoitu ryhmä Seinäjoen kaupunginteatterin yleisöä, jotka kirjoittavat yhteistä sohvakriitikoiden blogia teatterimme nettisivuille aina yhden kauden ajan.

SohvaKriitikot saavat koulutusta kriittiseen teatterin katsomiseen ja siitä kirjoittamiseen. He pääsevät katsomaan kaikki teatterimme omat esitykset ennakkoon sekä esityskauden aikana. Yhteiskokoontuminen järjestetään noin kerran kuukaudessa, jossa perehdytään mm. teatterin toimintaan, eri ammattikuntiin ja esityksiin. Vetäjänä teatterikuraattori Jelena Jokelin.

Koeyleisöt ja avoimet harjoitukset

Teatteri jalkautuneena talon ulkopuolelle

Onko sinulla idea? Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä, mitä se kohtaaminen voisi olla?

Se voi olla esim. lasten satuhetki kirjastossa, vierailut ikäihmisten luona, näyttelyt, teatteri mukana tapahtumissa, erilaiset yhteistyöt, lukudraamahetket, yhteinen kahvihetki kulttuurin merkeissä. Vain taivas on rajana.

Kohtaamisiin!

Jelena Jokelin-Muilu

teatterikuraattori

jelena.jokelin-muilu@seinajoki.fi
puh. 044 554 1901

Teatterikuraattori Facebookissa

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
28.11.13:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenTilaa »
28.11.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Täynnä
28.11.18:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenTilaa »
28.11.18:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Täynnä
30.11.19:00AlvarSaikkua, kiitos! OSA 3Tilaa »
01.12.19:00AlvarSaikkua, kiitos! OSA 3Tilaa »
03.12.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Tilaa »
03.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Tilaa »
04.12.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenTilaa »
04.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Täynnä
05.12.13:00AlvarEVITATilaa »
05.12.18:00AlvarEVITATilaa »
09.12.13:00AlvarEVITATilaa »
09.12.19:00AlvarEVITATilaa »
10.12.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Tilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet