fbpx

Tilavuokraus

Arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema teatteri avaa ovensa myös unohtumattomien juhlien järjestäjille. Teatteritalo sijaitsee Seinäjoen keskustassa, rautatieaseman ja hotellien äärellä.

Alvar-sali

Alvar

Alvar-sali on juhlava, kulttuurihistoriallisesti merkittävä teatterisali. Nousevassa teatterisalissa on 409 istumapaikkaa ja 4 pyörätuolipaikkaa esimerkiksi konsertti- tai seminaariyleisölle tai yritysjuhlien vieraille. Alvar-sali on varusteltu mm. näyttämön levyisellä projisiokankaalla, puhujakorokkeella, langattomalla verkolla ja videotykillä.

Elissa-studio

Elissa

Elissa-studiossa voi järjestää kokouksen tai muun tilaisuuden keskellä kulisseja. Noin 100-paikkainen katsomo elää kulloisenkin esityksen mukana ja kietoo tilaisuuden ainutlaatuiseen tunnelmaansa. Nykyaikainen kokoustekniikka ja monipuolinen näyttämötekniikka viimeistelevät onnistuneen tilaisuuden.

Verstasteatteri

Verstas

Verstasnäyttämö toimi aiemmin teatterin metalliverstaana. Nyt näyttämö tarjoaa viehättävät puitteet paitsi intiimeille teatteriesityksille, myös hieman pienempien tilaisuuksien järjestämiselle. Nousevassa katsomossa on istumapaikat 45 henkilölle.

Lämpiöt

Lämpiöt

Teatterin ylä- ja alalämpiöt palvelevat helposti muuntautuvina kokoustiloina, messu- ja esittelytiloina tai Alvar-salissa, Elissa-studiossa tai Vestasnäyttämöllä järjestettävien tilaisuuksien ruokailutiloina. Lämpiöissä voi järjestää tapahtumia muutaman kymmenen henkilön kokouksista aina 450 henkilön seisoviin tilaisuuksiin.

Seinäjoen kaupunginteatterin pääsisäänkäynti

Seinäjoen kaupunginteatterin pääsisäänkäynti

Teatteritalo kansalaistorilta

Teatteritalo kansalaistorilta

Ylälämpiö

Ylälämpiö

Alvar-sali

Alvar-sali

Elissa-studio

Elissa-studio

Oheispalvelut

Ohjelma

Räätälöidyt paketit sisältävät mm. tilausnäytöksiä ja muuta ohjelmaa sekä teatteri- ja Alvar Aalto -kierroksia, joita järjestetään yhteistyössä teatterin kumppaniverkoston kanssa. Ohjelmapalvelut auttavat myös esiintyjien, kuten juontajien, varaamisessa. Kysy myös teemallisista kokousvaihtoehdoista!

Aulapalvelut

Aulapalveluihin kuuluvat vahtimestari-, naulakko- ja lipunmyyntipalvelut, jotka kaikki järjestyvät erillisestä tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan.

Ravintola

Herkulliset buffettarjoilut voi tilata teatteriravintolasta, joka tarjoilee arkisin aamiaista ja lounasta myös kokousvieraille. Muina aikoina ravintolan tilat on vuokrattavissa yksityiskäyttöön. 

Majoitus

Kaupungin useat hotellit tarjoavat teatterin vieraille monipuolisia majoitusvaihtoehtoja.

Lisätietoja

Milla Hautala

tuotanto- ja henkilöstöpäällikkö

puh. 050 596 0844
milla.hautala@seinajoki.fi

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
04.12.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
04.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
05.12.13:00AlvarEVITAPeruttu
05.12.18:00AlvarEVITAPeruttu
09.12.13:00AlvarEVITAPeruttu
09.12.19:00AlvarEVITAPeruttu
10.12.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
10.12.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
10.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
11.12.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
11.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
12.12.13:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
18.12.19:00AlvarPelkkänä korvana eli UlkomaalainenPeruttu
18.12.19:15Elissa, studionäyttämöRouva C.Peruttu
19.12.13:00AlvarEVITAPeruttu

Katso aikataulut

Tiedotteet