Ingmar Bergman

Syyssonaatti

Ensi-ilta
7.11.2019

Liput
30 €

Näyttämö
Elissa

Kesto sis. väliajan
2 h 30 min

Ingmar Bergmanin Syyssonaatti on näytelmä nähdyksi tulemisen tarpeesta ja uudesta mahdollisuudesta – sekä äidistä ja tyttärestä.

Charlotte on kansainvälisen uran tehnyt pianisti. Kesken kiertuekiireiden hän pakottautuu vierailulle aikuisen tyttärensä luo. Jännitteitä on ilmassa, onhan edellisestä tapaamisesta ehtinyt kulua jo seitsemän vuotta.

Syyssonaatti on alkujaan ruotsalaisen mestariohjaajan Ingmar Bergmanin palkittu elokuva vuodelta 1978.

Jukka Keinosen ohjaus karistaa kannoiltaan Bergmanin varjon ja keskittyy ihmisiin tässä ja nyt. Epookista riisuttu tulkinta haluaa mieluummin haastaa kuin syyttää. Esitys kutsuu sovitukseen, anteeksiantoon ja uuteen alkuun.

Charlotte on yleisön rakastaman, eläkkeelle siirtyvän näyttelijän Sari Jokelinin jäähyväisrooli Seinäjoen kaupunginteatterissa.

Suuren suosion saaneet näytelmät Hiljaiset sillat, Kultalampi ja Kuin ensimmäistä päivää ovat Keinosen edellisiä ohjauksia Seinäjoen kaupunginteatteriin.

Charlotte Sari Jokelin Eva Mari Pöytälaakso Helena Henna Sormunen Viktor Esa Ahonen

Ohjaus Jukka Keinonen Suomennos Jukka-Pekka Pajunen Lavastussuunnittelu Maija Louhio Pukusuunnittelu Riikka Aurasmaa Valosuunnittelu Sanna Alasaari Äänisuunnittelu Riku Metsä-Ketelä
Kampaus- ja maskeeraussuunittelu Anniina Takala

 

By arrangement with Josef Weinberger Limited, London, on behalf of the Ingmar Bergman Foundation.

ingmarbergman.se

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

*

Tulevat tapahtumatError!

Unable to determine the page link!

Katso aikataulut

Tiedotteet