fbpx

Konsertti

Osmo Ikonen & Lenni-Kalle Taipale

Joulurieha-kiertue

Konsertti
7.12.2022

Liput
35 €

Näyttämö
Alvar

Svengaavat muusikot Osmo Ikonen ja Lenni-Kalle Taipale synkronoivat ”joulukalenterinsa” ja toteuttavat yhdessä Joulurieha-kiertueen.

Musiikki-ilotulituksessa kuullaan groovaavia sekä hartaampia joululauluja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mielenkiintoinen ohjelmisto rakentuu muun muassa lauluista Sydämeeni joulun teen, All I Want For Christmas Is You ja Sika.

Osmo Ikonen on tuttu mm. TV-ohjelmasta SuomiLove, jossa hän laulaa solistina ja sovittaa esittäviä kappaleita. Ikonen on julkaissut neljä soololevyä ja toimii Sunrise Avenue -yhtyeen kosketinsoittajana. Lenni-Kalle Taipale puolestaan kuuluu Suomen työllistetyimpien muusikoiden kaartiin. Ilmeikkäästä ja tyylitajuisesta soitostaan tunnettu pianisti johtaa muun muassa The Voice Of Finland TV-ohjelman housebändiä ja hänen soittoaan voi kuulla Elämäni biisi -ohjelmassa sekä lukuisissa muissa yhteyksissä.

Tähän kaksikkoon kun lisätään mukaan nuori rytminero, lyömäsoitintaitelija Joonas Kaikko, on seikkailu joulumusiikin maailmassa valmis alkamaan!

Tekijät

Lavalla Osmo Ikonen, Lenni-Kalle Taipale ja Joonas Kaikko

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.