fbpx

Kay Pollak Carin Pollak Fredrik Kempe

Niin kuin taivaassa

Suurien tunteiden musikaali

Ensi-ilta
16.9.2023

Liput
57 €

Näyttämö
Alvar

Menestysmusikaali Niin kuin taivaassa on kaunis ja koskettava tarina kotiinpaluusta, musiikin yhdistävästä voimasta ja tosirakkauden löytämisestä.

Maailmankuulu kapellimestari Daniel Daréus palaa lapsuutensa maisemiin, pieneen maalaiskylään, jonne suuren maailman meno ei ole yltänyt, ja asettuu asumaan vanhaan kouluun.

Menestyksekäs ura on menettänyt merkityksensä eikä täytä mielen tyhjyyttä. Terveysongelmista kärsivä mies kaipaisi hiljaiseloa, mutta löytääkin pian itsensä johtamasta kylän kirkkokuoroa — ja keskeltä värikästä ja elinvoimaista yhteisöä. Monenkirjavan kuoron joukosta löytyy paitsi ystäviä myös vanhoja haavoja ja lopulta todellinen rakkaus.

Kun aikaa on rajallisesti, korostuu se, mikä elämässä oikeasti on merkityksellistä.

Juhlavuoden musikaali!

Niin kuin taivaassa -musikaaliin ei voi olla rakastumatta! Melodinen pop suurine musikaaliaarioineen ja herkkine duettoineen saa liikuttumaan, nauramaan ja laulamaan mukana. Elämänilo tarttuu ja valelee sielun lämmöllä.

Musikaalissa nähdään yli 20 näyttelijää, naiskuoro Sorja ja Jussit -kuoro sekä upea 12-henkinen orkesteri. Musikaalin ohjaa Tuomas Parkkinen, kapellimestari on Eeva Kontu, koreografi Jukka Haapalainen, lavastuksen suunnittelee Marjatta Kuivasto ja puvut Leena Rintala. 

Tämä Ruotsin yksi rakastetuimmista elokuvista nähdään musikaalina nyt toista kertaa Suomessa. Puhtaasti pohjoismaisen teoksen taustalta löytyy tunnettu Euroviisu-säveltäjä Fredrik Kempe. Så som i himmelen -musikaali (As it is in Heaven) kantaesitettiin syyskuussa 2018 Tukholman Oscars teatern’ssa.

 

Lue näytelmästä verkkolehdestä

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tekijät

Daniel Peter Nyberg Lena Natalil Lintala Muissa rooleissa Anna-Maija Jalkanen, Esa Ahonen, Helena Rängman, Lauri Ketonen, Aki Saarela, Heikki Vainionpää, Jussi Lukács, Ami Aspelund, Mia Vuorela, Heidi Kirves, Eeva Markkinen, Jussi Jätinvuori, Ville Mäkinen, Aurora Manninen, Juha Antikainen, Ari-Matti Hedman, Sanni Lehto ja Kaisla Ollila sekä Sorja- ja Jussit-kuoro

Ohjaus Tuomas Parkkinen Koreografia Jukka Haapalainen Lavastussuunnittelu Marjatta Kuivasto Pukusuunnittelu Leena Rintala Vastaava kapellimestari Eeva Kontu Esityskapellimestari Aleksi Laukkonen Valosuunnittelu Hannu Raja-aho Kampaus- ja maskeeraussuunnittelu Johanna Uusitontti Suomennos Aino Piirola (dialogi), Maija Vilkkumaa (laulut)

Script: Kay & Carin Pollak Music: Fredrik Kempe Lyrics: Carin Pollak & Fredrik Kempe. Scriptparticipation: Edward af Sillén, Original director: Markus Virta, Original producers: Vicky & Johan von der Lancken, Gabriellas song; Music: Stefan Nilsson, Lyrics: Py Bäckman. AS IT IS IN HEAVEN originally opened on 13th September 2018 at Oscarsteatern in Stockholm produced by Vicky Nöjesproduktion and 2Entertain. Esitysoikeuksia valvoo näytelmäkulma — Nordic Drama Corner Oy

Teatterin verkkolehti

Seuraavat esitykset

PvmEsitysNäyttämö
22.03.2023 klo 1100 Patruunatehdas Alvar-sali Osta liput
22.03.2023 klo 1900 Patruunatehdas Alvar-sali Osta liput
23.03.2023 klo 1900 Patruunatehdas (tuoksuton näytös) Alvar-sali Osta liput
24.03.2023 klo 1800 The Addams Family Alvar-sali Osta liput
25.03.2023 klo 1300 Groan Ups - Komedia kypsymisestä Alvar-sali Osta liput
25.03.2023 klo 1315 Äitiä ikävä Elissa-katsomo Osta liput
25.03.2023 klo 1800 Groan Ups - Komedia kypsymisestä Alvar-sali Osta liput
25.03.2023 klo 1815 Äitiä ikävä Elissa-katsomo Osta liput
28.03.2023 klo 1315 Äitiä ikävä Elissa-katsomo Osta liput
29.03.2023 klo 1000 Groan Ups - Komedia kypsymisestä Alvar-sali Osta liput

Katso aikataulut