fbpx

Esko-Pekka Tiitinen Tuula Tiitinen

Koivuhiiri ja päästäinen

Lastenteatteriesitys

Ensi-ilta
31.10.2022

Liput
17 €

Näyttämö
Elissa

Kesto
50 min

Grus Grus Teatteri esittää hurmaavan sadun lapsille loka-marraskuun 2022 taitteessa. Liput tulevat myyntiin myöhemmin keväällä.

Eräänä päivänä suuren veden ympäröimällä saarella, kaukana täältä, koivuhiiri tipahtaa omasta kotipuustaan saaren väen keskuuteen. Muut eläimet hämmentyvät uudesta tulokkaasta. Rohkea päästäinen päättää tutustua muukalaiseen ja auttaa häntä, mutta valtaapitävä piisami tuomitsee koivuhiiren ja päästäisen ystävyyden.

Hiirulaiset pakenevat valoisampiin maisemiin. Koivuhiiren ja päästäisen tarina on seikkailu erilaisuuden hyväksymisestä, pelkojen voittamisesta ja rakkaudesta.

Koivuhiiri ja päästäinen on kiitetyn Grus Grus Teatterin ennennäkemätön tulkinta Esko-Pekka Tiitisen satukirjasta Onnen omat. Esityksessä yhdistyvät kekseliäällä tavalla piirtäminen ja perinteinen sadunkerronta. Luvassa on visuaalisesti näyttävää ja sydäntä lämmittävää koko perheen teatteria. Näyttelijä Sofia Molinia voisi kuvailla digiajan Kylli-tädiksi. Mukana on myös Kaj Chydeniuksen sävellyksiä. Koivuhiiri ja päästäinen valittiin Lastenteatterin Itujen näyttämöllä vuoden 2018 Itu-palkinnonsaajaksi.

Näytelmää suositellaan 4–10-vuotiaille. 

Yhteensä neljä esitystä: maanantaina 31.10. kello 18 ja tiistaina 1.11. kello 10, 12 ja 14. 

Esitystä ovat rahoittaneet Taike, Svenska kulturfonden, Konstsamfundet, Turun kaupunki, Albin Löfgrens kulturfond ja Turun Teatterikerhon säätiö.

Liput

Liput

Perus17 €

Hintoihin lisätään Lippupisteen tilausmaksut, alk. 1 €.

Osta liput

Osoite

Osoite

Elissa-näyttämö
Alvar Aallon katu 12

Avaa kartta

Lisää kommenttisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tekijät

Näyttelijä, piirtäjä Sofia Molin

Alkuperäisteos Esko-Pekka Tiitinen ja Tuula Tiitinen Sovitus Ville Kurki ja Sofia Molin Ohjaus Ville Kurki Äänisuunnittelu Kalle Terästö