fbpx
Törnävän kesäteatteri

Törnävän kesäteatterissa

Kesän hulvattomin kisa

Saammeko esitellä: kesän Something Rotten -starat! Ota tomaatti käteen ja arvaa, keitä musikaalikomedian hahmoja he näyttelevät. Vastaamalla voit voittaa huikeita kuukausittain vaihtuvia kesäteatteripalkintoja: kesäkuun palkintona mahtava kakkupaketti jopa kuudelle hengelle (arvo 249 €) ja heinäkuun pottina on 2 hengen 188 € arvoinen hotellipaketti.

Ratkaise siis nämä:

Täytä vielä yhteystietosi

Kesällä 2021 lävähtää

Musikaalikomedia

Something Rotten!

Jotain mätää

Tutustu näytelmään

 

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Seinäjoen kaupunginteatterin hallinnoima Törnävän kesäteatteri. Instagram, Facebook tai muut somekanavat eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Toteutusaika

Kilpailu on avoinna 1.5.–21.8.2021.

Osallistuminen ja palkinnot

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Törnävän kesäteatterin verkkosivuilla osoitteessa www.törnävänkesäteatteri.fi/kisa

Osallistua voivat kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Seinäjoen kaupunginteatterin / Törnävän kesäteatterin palveluksessa oleva henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan tai kilpailun järjestämisen kanssa. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

1.5.–31.5.2021 välillä kilpailuun osallistuneet ja yhteystietonsa arvontaa varten jättäneet osallistuvat kahden hengen majoituspaketin arvontaan. Majoituspaketti sisältää liput kahdelle Törnävän kesäteatterin musikaalikomediaan ja majoituksen Hotel Sorsanpesällä Seinäjoella 1 vrk 2 hengen huoneessa (palkinnon arvo yht. 164 €).

1.6.–30.6.2021 välillä kilpailuun osallistuneet ja yhteystietonsa arvontaa varten jättäneet osallistuvat kuuden hengen kesäteatteripaketin arvontaan. Paketti sisältää liput kuudelle Törnävän kesäteatterin musikaalikomediaan ja väliajalla kahvin/teen sekä Lempikakun upean Britakakun (palkinnon arvo yht. 249 €).

1.7.–31.7.2021 välillä kilpailuun osallistuneet ja yhteystietonsa arvontaa varten jättäneet osallistuvat kahden hengen majoituspaketin arvontaan. Majoituspaketti sisältää liput kahdelle Törnävän kesäteatterin musikaalikomediaan ja majoituksen Sokos Hotel Lakeudessa einäjoella 1 vrk 2 hengen huoneessa (palkinnon arvo yht. 188 €).

Kilpailun palkinto / palkinnot vaihtuvat kuukausittain ja ne julkaistaan kilpailun verkkosivulla.

Toukokuun kuukausipalkinto arvotaan 1.5.–31.5.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä.
Kesäkuun kuukausipalkinto arvotaan 1.6.–30.6.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä. Heinäkuun kuukausipalkinto arvotaan 1.7.–31.7.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä. Elokuun kuukausipalkinto arvotaan 1.8.–21.8.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä.

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken. Jokaisen kuukausikohtaisen palkinnon arvontaan yksi vastaaja voi osallistua maksimissaan yhden kerran.

Voittajille lähetetään tieto voitosta sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, järjestäjällä on oikeus luovuttaa palkinto seuraavalle voittajalle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä ei postita palkintoja. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.

Kilpailun järjestäjä yhteistyökumppaneineen vastaa kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, pois lukien palkinnon tarjoajat, jotka tarjoavat palvelun (esim. majoituspaketin osalta hotelli).

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy.

Rekisteri koostuu sivustolla täytettävän lomakkeen kautta kerätyistä yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, postinumero, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
Ke 28.07.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTäynnä
To 29.07.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
Pe 30.07.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 31.07.13:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 31.07.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
To 05.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
Pe 06.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 07.08.13:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 07.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
Pe 13.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 14.08.13:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 14.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTäynnä
To 19.08.19:00Törnävän kesäteatteriKomediafestivaali On the Road -kesäkiertueTilaa »
Pe 20.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »
La 21.08.18:00Törnävän kesäteatteriSomething Rotten! - jotain mätääTilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet