fbpx

Törnävän kesäteatterissa

Kesän hulvattomin kisa

Saammeko esitellä: kesän Something Rotten -starat! Ota tomaatti käteen ja arvaa, keitä musikaalikomedian hahmoja he näyttelevät. Vastaamalla voit voittaa huikeita kuukausittain vaihtuvia palkintoja: toukokuun pottina on 2 hengen 164 € arvoinen hotellipaketti kesäteatteriin.

Ratkaise siis nämä:

Täytä vielä yhteystietosi

Kesällä 2021 lävähtää

Musikaalikomedia

Something Rotten!

Jotain mätää

Tutustu näytelmään

 

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä

Kilpailun järjestää Seinäjoen kaupunginteatterin hallinnoima Törnävän kesäteatteri. Instagram, Facebook tai muut somekanavat eivät ole mukana kilpailun järjestämisessä.

Toteutusaika

Kilpailu on avoinna 1.5.–21.8.2021.

Osallistuminen ja palkinnot

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake Törnävän kesäteatterin verkkosivuilla osoitteessa www.törnävänkesäteatteri.fi/kisa

Osallistua voivat kaikki yli 18-vuotiaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Seinäjoen kaupunginteatterin / Törnävän kesäteatterin palveluksessa oleva henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä arvonnan tai kilpailun järjestämisen kanssa. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja osallistumiskelpoisuuden ehdot.

1.5.–31.5.2021 välillä kilpailuun osallistuneet ja yhteystietonsa arvontaa varten jättäneet osallistuvat kahden hengen majoituspaketin arvontaan. Majoituspaketti sisältää liput kahdelle Törnävän kesäteatterin musikaalikomediaan ja majoituksen Hotel Sorsanpesällä Seinäjoella 1 vrk 2 hengen huoneessa (palkinnon arvo yht. 164 €). Toukokuun kuukausipalkinto arvotaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä.

Kilpailun palkinto / palkinnot vaihtuvat kuukausittain ja ne julkaistaan kilpailun verkkosivulla.

Kesäkuun kuukausipalkinto arvotaan 1.6.–30.6.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä. Heinäkuun kuukausipalkinto arvotaan 1.7.–31.7.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä. Elokuun kuukausipalkinto arvotaan 1.8.–21.8.2021 kilpailuun osallistuneiden kesken. Arvonta suoritetaan viikon kuluessa vastausajan päättymisestä.

Kilpailun voittaja arvotaan kaikkien lomakkeen täyttäneiden kesken. Jokaisen kuukausikohtaisen palkinnon arvontaan yksi vastaaja voi osallistua maksimissaan yhden kerran.

Voittajille lähetetään tieto voitosta sähköpostilla. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta, järjestäjällä on oikeus luovuttaa palkinto seuraavalle voittajalle. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä ei postita palkintoja. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa voittajien julkistamisen yhteydessä.

Tietojen luovuttaminen

Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, pois lukien palkinnon tarjoajat, jotka tarjoavat palvelun (esim. majoituspaketin osalta hotelli).

Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Erityisehdot

Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Rekisteriseloste

Rekisterin ylläpitäjä: Seinäjoen Kaupunginteatteri Oy.

Rekisteri koostuu sivustolla täytettävän lomakkeen kautta kerätyistä yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen.

Rekisteriin kerätään seuraavia tietoja: etunimi, sukunimi, postinumero, ikä, sähköpostiosoite, puhelinnumero.

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Tulevat tapahtumat

Teatteriliput yli kahden hengen seurueille myydään poikkeusaikana ainoastaan teatterin lippumyymälästä. Samassa taloudessa asuvat tai päivittäin toistensa kanssa tekemisissä olevat henkilöt voivat ostaa vierekkäiset paikat.

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
La 15.05.13:00AlvarHumiseva harjuTilaa »
La 15.05.18:00AlvarHumiseva harjuTäynnä
Ti 18.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
Ke 19.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
Ke 19.05.18:00AlvarPeppi PitkätossuTilaa »
To 20.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
La 22.05.16:00AlvarPeppi PitkätossuTilaa »
Ma 24.05.14:00ElissaPohjalaisia tänäänTäynnä
Ma 24.05.19:00ElissaPohjalaisia tänäänTäynnä
Ti 25.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
Ke 26.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
Ke 26.05.18:00AlvarPeppi PitkätossuTilaa »
To 27.05.10:00AlvarPeppi PitkätossuTäynnä
To 27.05.10:00NetTicket Live - striimiPeppi Pitkätossu -striimiesitysTilaa »
To 27.05.14:00ElissaPohjalaisia tänäänTäynnä

Katso aikataulut

Tiedotteet