Tiedotteet

Lapualaisooppera nähdään ensi kertaa pohjalaisessa ammattiteatterissa

9.1.2019

Ohjaaja Juha Luukkonen. Kuva: Anna Valtari

Pohjantähden ja Saarnaajan ohjaajan Juha Luukkosen uusi sovitus kertoo Lapuan liikkeen nousun, uhon ja tuhon, mutta kiertyy samalla suoraan tämän päivän Suomeen ja kysyy minne me olemme matkalla nyt, vuonna 2019? Seinäjoen kaupunginteatterin Lapualaisooppera saa ensi-iltansa 7. syyskuuta Vanha-näyttämöllä.

Lapualaisooppera on Arvo Salon kirjoittama ja Kaj Chydeniuksen säveltämä musiikkinäytelmä, jonka Ylioppilasteatteri kantaesitti vuonna 1966 Helsingissä.

Ensi syksynä se nähdään Seinäjoen kaupunginteatterin Vanha-näyttämöllä uutena sovituksena. Ohjaaja Juha Luukkosen teos kurottaa 30-luvun ja Lapuan liikkeen yli tähän aikaan.

Sovitus pyrkii ymmärtämään, mistä myös meidän ajassamme näkyvä fasismi syntyy.
– Tärkein syy Lapualaisoopperan tekemiselle on se, että teoksen käsittelemiä teemoja ei voi ohittaa olankohautuksella tyyliin ”ne tapahtuivat 30-luvulla maaseudulla.” Samat merkit ovat olemassa nyt. Meidän on oltava tarkkana, ettei sitä jatketa ja fakta on, että koko ajan silti jatketaan, sanoo Luukkonen.

Sivistymättömyys, kasvatuksen henki, alueelliset tekijät ja omakohtaiset traumat, joille etsitään syyllistä. Niitä Luukkonen listaa äärioikeiston nousun syiksi.
– On esimerkiksi kauhea harhaluulo, että olisimme nykyään kovin sivistyneitä. Hyvin harva lukee kirjoja ja maailma täyttyy vajavaisista tiedoista ja mielikuvista. Suoranaiset valheet ja mutu-pohjalta nousevat väitteet muuttuvat todeksi, kun niitä pidetään riittävän pitkään esillä. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki se, mitä ihminen ei ymmärrä – mikä on outoa ja pelottavaa – antaa hänelle tavallaan oikeutuksen ajatella sen olevan vähempiarvoista ja vaarallista, joka pitäisi poistaa.

Luukkosen Lapualaisoopperassa nähdään myös ihmiskohtaloita ja ilmiöitä, jotka eivät liity suoraan alkuperäistekstin juoneen mutta teemaan kyllä.
– Kova pyrkimys on päästä emotionaaliseen syvyyteen ja katsoa teoksen hahmoja sisältä päin. Olemme saaneet luvan kirjoittaa päälle uutta tekstiä, mikä lihavoittaa muun muassa Kosolaa, Hurja-Hiljaa ja Asser Saloa.

Melodiat ovat tuttuja Chydeniuksen sävelkulkuja.
– Mutta orkestraatiota ja muuta sovitetaan paikoin rankallakin kädellä, itsensä Kaj Chydeniuksen luvalla. Musiikin sovittaa Sami Silén. Lavastuksen Vanha-näyttämölle suunnittelee Juho Lindström ja puvut Leena Rintala.

Lapualaisoopperassa on lukematon määrä rooleja ja näyttämöllä nähdäänkin koko Seinäjoen kaupunginteatterin näyttelijäkunta. Liput tulevat myyntiin torstaina 10. tammikuuta kello 10.

Teatterikevät on katettu, olkaa hyvät!

9.1.2019

Kotimainen kantaesitys avaa kevään 2019.

Ville Koskivaaran käsikirjoittama ja Ossi Koskelaisen sovittama ja ohjaama Epäkuolleet on Seinäjoen kaupunginteatterin vuoden ensimmäinen ensi-ilta.

Postapokalyptisiä teemoja syväluotaava zombinäytelmä vie kaksi maailmanlopusta eloon jäänyttä selviämistaisteluun paitsi eläviä kuolleita myös sisäisiä demoneita ja toisiaan vastaan. Rooleissa nähdään Mia Vuorela Seinäjoen kaupunginteatterista ja Pekka Johansson Kokkolan kaupunginteatterista. Näytelmä toteutetaan kahden teatterin yhteistyönä. Ensi-ilta 31. tammikuuta Seinäjoen kaupunginteatterin Verstas-näyttämöllä. 

Koko perheen näytelmä Aladdin ja taikalamppu saa ensi-iltansa 14. helmikuuta Vanha-näyttämöllä, Nuorisokeskuksessa. Tuhannen ja yhden yön tarinoihin perustuvan lumoavan seikkailunäytelmän on kirjoittanut ja ohjaa Christian Lindroos. Rooleissa nähdään Kalle Kurikkala, Jani Johansson, Liisu Aurasmaa, Sari Jokelin, Mari Pöytälaakso, Jukka Puronlahti, Esa Ahonen, Heikki Vainionpää ja Pekka Hänninen.

Kulisseihin pääsee kerran kuukaudessa kurkistamaan myös näyttelijöiden kanssa.

Seinäjoen kaupunginteatteriin on mahdollista tulla tutustumaan ryhmänä. Opastetut kierrokset uudistuvat keväällä 2019, kun kulisseihin pääsee kerran kuukaudessa kurkistamaan myös näyttelijöiden kanssa. Yksi lippu kierrokselle maksaa 5 euroa ja kulloiseenkin ryhmään sopii 20 vierasta.

Kolmas Nainen -musikaali Tästä asti aikaa jatkaa teatterin ohjelmistossa huhtikuulle saakka. Musikaaliksi astetta vakavampi aiheeltaan oleva esitys houkutteli teatteriin syyskaudella merkillepantavan runsaasti mieskatsojia.
– Kevätkaudella jatkoa saavat kokonaan uutta ja yleisön toiveisiin vastanneet musikaalin vip-illat, joiden liput myytiin syksyllä ensimmäisenä. Keväällä osassa esityksistä yleisö saa laulaa mukana luvan kera. Itsensä Pauli Hanhiniemen esityksenjälkeisiä keikkailtoja on keväässä kolme, kertoo teatterinjohtaja Lindroos.

Suomen kantaesityksen syyskuussa saanut, ystävydestä ja Alzheimerin taudista kertova tanskalaisdraama Nimeni on Susanna nähdään tammikuussa vielä neljä kertaa. Alkukaudella Elissa-katsomon yli 90-prosenttisesti täyttäneessä näytelmässä nähdään Liisu Aurasmaa, Mari Pöytälaakso, Maria Pere ja Mia Vuorela. Näytelmän on ohjannut Satu Linnapuomi.

Keväällä Seinäjoen kaupunginteatterissa vierailevat Lisää saikkua, kiitos!, Marzi Nyman & Jouset, Pate Mustajärven Teatterin kummitus, Ali Jahangirin Naura mun kanssa, seinäjokelaisen Solina-kuoron Puuhun ja takaisin -musikaali sekä Martti Suosalon, Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston  Neljä pientä annosta sekä Niko Kivelän Parhaat paikat.

Vihdoin Monty Pythonia Suomessa!

Törnävän kesäteatterissa saa 6. heinäkuuta Suomen kantaesityksensä Monty Pythonin SPAMALOT -musikaali. Sen on oivallisesti suomentanut Mikko Koivusalo.

Pähkähullussa broadway-musikaalissa mielestään hyvinkin ylväät ja vakavasti otettavat ritarit, muut hullunkuriset hahmot sekä odottamattomat käänteet sekoittuvat mytologiseen Graalin maljan etsintään. Kaiken kruunaa glamööriä tihkuvilla musikaalikliseillä leikittely. 

Rooleissa mm. Olli Rahkonen, Aku Hirviniemi, Henrik Hammarberg, Anna Victoria Eriksson, Pihla Pohjolainen, Lauri Ketonen, Anniina Rubinstein ja Ville Orttenvuori. Musikaalin ohjaa Mika Eirtovaara. Musiikin sovittaa Pekka Siistonen, koreografi on Jyri Numminen. Lavastuksen suunnittelee Juho Lindström ja puvut Riikka Aurasmaa.

Seinäjoen kaupunginteatterin yleisöpohja laajeni

21.12.2018

Tästä asti aikaa. Olli Rahkonen (ed.), Reeta Vestman (tak.vas.), Jani Johansson, Liisu Aurasmaa, Pekka Hänninen ja Jenni Packalén.Tästä asti aikaa -musikaali. Reeta Vestman (vas.), Jani Johansson, Liisu Aurasmaa, Pekka Hänninen, Olli Rahkonen ja Jenni Packalén. Kuva: Jukka Kontkanen, Seinäjoen kaupunginteatteri

Seinäjoen kaupunginteatterin syksyn suosikkeja olivat kevätkaudellakin jatkava Tästä asti aikaa -musikaali sekä Nimeni on Susanna -draama. Toiminta osittaisessa evakossa on sujunut hyvin.

Päättyvänä vuonna 2018 Seinäjoen kaupunginteatterin omissa ja vierailuesityksissä kävi 48 000 katsojaa. Yhteensä kaikki teatterin esitykset ja tilaisuudet tavoittivat reippaat 62 000 vierasta. Esityksiä vuoden aikana oli kaikkiaan 300.
– Katsomotilaa on ollut käytössä rajatummin, mutta kyllä ollaan tyytyväisiä tähän vuoteen! sanoo Seinäjoen kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Christian Lindroos.

Teatteritalon suuren näyttämön ja muun muassa ravintolan keittiötilojen tähänastinen remontti on hänen mukaansa sujunut hyvin.
– Hienoa on, että yleisö on löytänyt hyvin myös Nuorisokeskuksessa olevan Vanha-näyttämön esitykset. Samalla voin kehaista teatterin henkilökuntaa. Osittaisessa evakossa toimiminen on edellyttänyt kaikilta joustoa ja venymistä työ- ja olosuhteiden muututtua. Seuraava remontointijakso on käynnissä kesäkuukausien ajan.

Muutenkin katsojat ovat löytäneet Seinäjoen kaupunginteatterin näytöksiin mainiosti ja täyttöprosentit ovat hyviä: Villi 50-luku -esityksellä peräti 91.
Nimeni on Susanna -näytökset täyttyivät 82-prosenttisesti. On hienoa, miten koskettava ja vakavakin aihe on löytänyt katsojat. Yleisö kaipaa myös syvällisiä tarinoita, Lindroos sanoo.

Musikaaliksi astetta vakavampi aiheeltaan on myös Tästä asti aikaa, joka on houkutellut teatteriin merkillepantavan runsaasti mieskatsojia. Musikaalin täyttöaste oli syyskaudella 76 prosenttia.
– Kokonaan uutta ja vastaus yleisön toiveisiin olivat musikaalin vip-illat, joiden liput myytiin ensimmäisenä. Seinäjoen kaupunginteatterin yleisöpohja on laajentunut, mikä olikin yksi tämän vuoden tavoitteista. Osaltaan siihen vaikutti myös kevätkauden Pöyrööt-komedia, joka täytti 191-paikkaisen Vanha-näyttämön katsomon 75-prosenttisesti ja Sarjahurmaajat tänä syksynä 70-prosenttisesti.

Päättyvän vuoden muita näytelmiä olivat lisäksi Kuin ensimmäistä päivää, Päiväristeily, Saarnaaja, Murhaloukku sekä Yksi mies, kaksi pomoa.

Näyttävä lastennäytelmä keväässä 2019

Kevätkausi 2019 käynnistyy heti 4. tammikuuta, jolloin Tästä asti aikaa palaa suurelle näyttämölle. Samalla käynnistyvät musikaalin laula mukana, eli sing along -esitykset, joita on kevään aikana luvassa kaikkiaan kahdeksan. Muusikko Pauli Hanhiniemi keikkailee kevätkaudella kolmesti musikaaliesityksen jälkeen Aino-lavalla.

Suosittu Nimeni on Susanna nähdään Elissa-näyttämöllä vielä neljästi tammikuun aikana.

Ensimmäinen uusi ensi-ilta nähdään 31. tammikuuta. Se on Ville Koskivaaran kirjoittama ja Ossi Koskelaisen ohjaama Epäkuolleet. Lähitulevaisuuteen sijoittuvan ja maailmanlopun jälkeisestä elämästä maanpinnalla kertovan tarinan rooleissa nähdään Verstas-näyttämöllä Mia Vuorela sekä Kokkolan kaupunginteatterista Pekka Johansson.

Vauhdikas ja näyttävä lastennäytelmä Aladdin ja taikalamppu ensiesitetään Vanha-näyttämöllä 14. helmikuuta. Seikkailunäytelmän on Tuhannen ja yhden yön tarinoista dramatisoinut ja ohjaa Christian Lindroos. Aladdin-poikaa esittää Kalle Kurikkala, Henkeä Jani Johansson ja Prinsessaa Liisu Aurasmaa. Rooleissa nähdään liki koko näyttelijäkunta. Lavastuksen suunnittelee Kati Lamppu ja puvut Riikka Aurasmaa.

Aladdin ja taikalamppu -näytelmää esitetään toukokuun lopulle saakka.

Lisäksi kevätkaudella nähdään monipuolinen kattaus vierailuesityksiä: Lisää saikkua, kiitos! -komedia, Marzi Nymanin yhteiskeikka Seinäjoen kaupunginorkesterin jousikvintetin kanssa, Pate Mustajärven Teatterin kummitus -kiertuekonsertti, Ali Jahangirin Naura mun kanssa, Solina-kuoron Puuhun ja takaisin -musikaali sekä Martti Suosalon, Iiro Rantalan ja Lotta Kuusiston Neljä pientä annosta.

Yksi vuoden suurpanostuksista, Monty Pythonin Spamalot -musikaali saa suomenkielisen kantaesityksensä 6. heinäkuuta Törnävän kesäteatterissa.

Heti tammikuussa julkistamme syyskauden 2019 merkittävän kotimaisen ensi-illan.

Nimeni on Susanna. Mia Vuorela (vas.), Liisu Aurasmaa, Mari Pöytälaakso ja Maria Pere.Nimeni on Susanna nähdään tammikuussa enää neljästi. Mia Vuorela (vas.), Liisu Aurasmaa, Mari Pöytälaakso ja Maria Pere. Kuva: Jukka Kontkanen

Epäkuolleet. Kuva: Tomas Jakobsson.Epäkuolleet on kotimainen kantaesitys, joka toteutaan yhdessä Kokkolan kaupunginteatterin kanssa. Siinä näyttelevät Seinäjoen Mia Vuorela ja Kokkolan Pekka Johansson. Kuva: Tomas Jakobsson

Aladdin ja Taikalamppu. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Kaupinmäki.Suuri ja näyttävä Aladdin ja taikalamppu saa ensi-iltansa 14.2.2019 Vanha-näyttämöllä (Nuorisokeskus, Puskantie 3). Kuvassa Liisu Aurasmaa, Kalle Kurikkala ja Jani Johansson. Kuva: Jukka Kontkanen ja Emilia Kaupinmäki

Spamalot-julkistus. Olli Rahkonen (vas.), Anna Victoria Eriksson, Aku Hirviniemi, Henrik Hammarberg, Pihla Pohjolainen, koreografi Jyri Numminen ja ohjaaja Mika Eirtovaara. Monty Pythonin Spamalot -musikaalissa nähdään mm. Olli Rahkonen (vas.), Anna Victoria Eriksson, Aku Hirviniemi, Henrik Hammarberg ja Pihla Pohjolainen.  Koreografi on Jyri Numminen ja koko komeuden ohjaa Mika Eirtovaara.

Kotimainen kantaesitys avaa uuden teatteriyhteistyön Kokkolassa ja Seinäjoella

4.12.2018

Epäkuolleet. Kuva: Tomas Jakobsson.

Kokkolan ja Seinäjoen kaupunginteatterien kevätkauden ensimmäinen ensi-ilta on yksi ja sama näytelmä. Ville Koskivaaran Epäkuolleet toteutetaan kokonaan yhdessä ja sitä esitetään vuorotellen kahdessa kaupungissa. Teatterinjohtajien mukaan yhteistyö on mielenkiintoinen uusi avaus, jolla ensisijassa haetaan jotain muuta kuin säästöjä.

Yhteistyö kahden – noin kahden tunnin ajomatkan päässä toisistaan sijaitsevan – kaupunginteatterin välillä lähti viriämään kaksi vuotta sitten.
– Alkuidea yhteistyölle tuli kai minulta. Kimmokkeena oli neljän pohjoisen teatterin – Rovaniemi, Kajaani, Oulu, Kemi – yhteistyö ja siitä saadut hyvät kokemukset. Seinäjoki palasi ehdotukseen puolen vuoden kypsyttelyn jälkeen, kertoo Kokkolan kaupunginteatterin johtaja Juha Vuorinen.

Osaltaan kokeilulla haetaan rahoittajan eli Opetus- ja kulttuuriministeriön peräänkuuluttamaa yhteistyön ja uusien toimintatapojen lisäämistä.
– Siitä ei kuitenkaan ole toistaiseksi näyttöä tullaanko avustuksia kohdentamaan näille yhteistöille vai halutaanko toimintaa ohjata ilman porkkanaa. Toki tällä yhteistyöllä pyritään lisäämään tiedonvaihtoa ja samalla voidaan oppia uusia työtapoja. Vaihtelua arkeen tämä tuo varmasti, Vuorinen jatkaa.

Samaa mieltä on Seinäjoen kaupunginteatterin taiteellinen johtaja Christian Lindroos.
– Yhteistyöhön lähdettiin kuin tutkimusmatkalle: katsomaan mitä sillä saavutetaan tai voidaan saavuttaa, ei niinkään säästöjä etsimään. Kiehtoo tietää, mitä tällaisen casen jälkeen pystytään päättelemään

Johtajat uskovat molempien talojen löytävän mahdollisuuksia oppia ja tarkastella omia toimintatapoja.
– Tuotantotavoissa on eroja ja niiden yhdistäminen luo haasteitakin. Ainakin teoriassa yhteistuotanto tuo mahdollisuuden uudistua joltain osin. Eli asennepuolella tämä voi tarjota uuden ja mielenkiintoisen, työhyvinvointiinkin vaikuttavan kokemuksen.

Epäkuolleet vie
lähitulevaisuuteen

Matkaan päätettiin lähteä pienikokoisella, helposti siirrettävällä ja kahteen paikkaan rakentuvalla tuotannolla.
– Haimme näytelmää kahdelle näyttelijälle, naiselle ja miehelle. Ville Koskivaaran lähitulevaisuuteen sijoittuva postapokalyptinen Epäkuolleet on vähän erilainen, kauhunäytelmä, joka kiinnostaa varmasti uuttakin yleisöä, sanoo Lindroos.

Seinäjoen kaupunginteatterista mukana on näyttelijä Mia Vuorela ja Kokkolan kaupunginteatterista Pekka Johansson. Mia Vuorela ja näytelmän järjestäjä Hanna Espo ovat marraskuusta lähtien matkustaneet kahdeksi päiväksi viikossa Kokkolaan harjoituksiin.
– Tämä tuotanto tuo raikasta vaihtelua, jota teatterikiinnityksellä oleva näyttelijä harvoin pääsee kokemaan. Suunnittelijathan vierailevat vuosittain toisissakin taloissa, sanoo Vuorela.

Epäkuolleet ohjaa Ossi Koskelainen. Puvut on suunnitellut Kokkolan Katri Tuukkanen ja naamioinnin Seinäjoen Anniina Takala. Kokkolassa Ari Auvinen ja Tomas Jakobsson ovat suunnitelleet siellä myös valmistetun lavastuksen valoineen, videoineen ja äänineen. Tarpeisto on Seinäjoen Airi Lakson käsialaa. Kahdet identtiset lavastukset rakentuvat Seinäjoen kaupunginteatterin Verstas-näyttämölle sekä Kokkolan kaupunginteatterin Maxim-esitystilaan.

Kokkolassa ensi-ilta on 24.1.2019 ja siitä viikon kuluttua, 31.1.2019, Seinäjoella. Näytelmää esitetään vuorotellen kahdessa kaupungissa huhtikuun alkupäiviin saakka.

Juha Vuorinen ja Christian Lindroos pitävät yhteistyön jatkoa mahdollisena.
– Nyt nähdään, mitä yhdessä tekeminen tarkoittaa ja sen perusteella pystytään pohtimaan kannattaako se jatkossa.  Tämä on alkutunnustelu, joka ei aja kumpaakaan teatteria ahdinkoon. Jos yhteistyö tyydyttää molemmin puolin, niin järkevää suunnittelua käyttäen on mahdollista toteuttaa vähän isompikin yhteistyö.

Tiedotustilaisuus uudesta Kokkolan ja Seinäjoen teatteriyhteistyöstä. Kuvassa teatterinjohtajat Juha Vuorinen ja Christian Lindroos sekä näyttelijät Pekka Johansson ja Mia Vuorela. Kuva: Anna Valtari.

Pekka Johansson (vas.) ja Mia Vuorela näyttelevät Epäkuolleet-näytelmässä. Teatterinjohtajat Juha Vuorinen Kokkolasta ja Christian Lindroos Seinäjoelta kertoivat uudesta teatteriyhteistyöstä tiistaina Kokkolassa.

Puurojuhlassa ohjelmaa ja tarjouksia

12.11.2018

Seinäjoen kaupunginteatterissa toivotetaan alkava joulunaika tervetulleeksi ja vietetään tänään maanantaina 12. marraskuuta jo perinteeksi muodostunutta puurojuhlaa.

Ovet avautuvat ja joulupuuroa on tarjolla kello 17 alkaen. Puuroa on luvassa 500:lle ensimmäiselle.

Ohjelmallinen osuus alkaa kello 17.30 ylälämpiön Aino-lavalla. Luvassa on muun muassa joulurauhan julistus, Vocal!-kuoron vierailu, Luovaamo-teatterikerholaisten joulunäytelmä sekä näyttelijöiden ja näyttelijäkuoron laulesityksiä.

Joulupukki ja joulumuori jakavat lapsille karamellejä ja teatterin tekninen yhdistys järjestää arpajaiset.

Aladdin ja taikalamppu -näytelmäteemaisessa joulukuvauspisteessä on mahdollisuus kuvauttaa itsensä ja/tai lapsensa. Kuvaaja on Seppälän valokuvaamosta, mistä omat kuvat saa käydä lunastamassa lähiviikkoina.

Lippumyymälä palvelee tapahtuman ajan myymällä lahjakortteja sekä tarjouslippuja muutamiin näytöksiin.
POIMI tästä esityskohtainen tarjouskoodi ja KLIKKAA tarjousostoksille: www.netticket.fi/campaign.php
Tarjoushinnat ovat voimassa vain tänään 12.11.2018 niin kauan kuin lippuja riittää. Paikkoja on rajoitetusti.

💚 SARJAHURMAAJAT
pe 16.11. klo 19 1069974
to 22.11. klo 19 1069978
pe 7.12. klo 19 1069981
 
💗 NIMENI ON SUSANNA
to 22.11. klo 19 1069984
pe 7.12. klo 19 1069990
la 15.12. klo 13 1069992
 
💙 TÄSTÄ ASTI AIKAA
ke 28.11. klo 19 1070096
ke 5.12. klo 13 1070150
pe 4.1. klo 19 1069997
la 12.1. klo 13 1069999
 
💜 ALADDIN JA TAIKALAMPPU
to 21.2. klo 18 1070001
to 28.2. klo 18 1070019
ke 6.3. klo 18 1070020
 
💛 Monty Python SPAMALOT
la 13.7. klo 13 1070023

Tuoreimmat otsikot

Tulevat tapahtumat

PvmKloNäyttämöNäytösLiput
19.01.13:00ElissaNimeni on SusannaTäynnä
19.01.18:00ElissaNimeni on SusannaTilaa »
25.01.19:00ElissaNimeni on SusannaTäynnä
26.01.13:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
26.01.18:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
31.01.20:00VerstasteatteriEpäkuolleetTilaa »
01.02.19:00AlvarLisää saikkua, kiitos!Täynnä
01.02.21:00VerstasteatteriEpäkuolleetTilaa »
02.02.13:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
02.02.18:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
09.02.13:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
09.02.18:00AlvarTästä asti aikaa -musikaaliTilaa »
14.02.12:00VerstasteatteriEpäkuolleetTilaa »
14.02.18:00VanhaAladdin ja taikalamppuTilaa »
14.02.20:00VerstasteatteriEpäkuolleetTilaa »

Katso aikataulut

Tiedotteet